Начало КЛЮКАРНИК Плевнелиев подари за ЧРД на Деси Банова рубрика в „На кафе”

Плевнелиев подари за ЧРД на Деси Банова рубрика в „На кафе”

246
Сподели

След дългата почивка, която си взе около майчинството президентската съпруга Деси Банова-Плевнелиева се завръща на екран в Нова телевизия.

Слуховете, които се носят в медията твърдят, че, бившият президент Росен Плевнелиев ѝ направил доста щедър подарък. За 42-рия ѝ рожден ден, който бившата синоптичка отпразнува на 15 февруари, съпругът ѝ я изненадал подобаващо.

Бившият държавен глава ѝ съобщил, че е сбъднал мечтата ѝ – да има собствена рубрика в любимото ѝ предаване „На кафе“. До старта на новия сезон през септември Деси имала достатъчно време да бистри концепцията на новия си проект.

Именно в сутрешното предаване на Гала през ноември 2017 г. Деси и Росен за първи път разкриха новината, че имат любовна връзка, а след това последваха още няколко тв изповеди, свързани с тяхната сватба, бременност и раждане на сина им Йоан.

Деси слезе от екран, когато роди наследника на Плевнелиев през 2018 г. Платеният отпуск по майчинство изтече на 1 октомври, миналата година.

„Завръщам се през септември в телевизията. Не съм се отказала да съм работеща жена, макар че малкото ми дете още не е тръгнало на градина“ – сподели Деси. Тя уточни, че нямала никакво намерение да се връща като момиче от прогнозата за времето, пише Уикенд.