Начало КЛЮКАРНИК Анелия с болезнени откровения за рака и защо не е отишла на...

Анелия с болезнени откровения за рака и защо не е отишла на погребението на баща си

1038
Сподели

Анелия е една от най-ярките звезди на родната поп фолк сцена, но и тя, както всеки човек, има своите изстрадани и силно емоционални периоди в живота си.

Преди 19 години хитът, който я изстреля от звездната орбита, бе „Погледни ме в очите“, който и до днес е любимо парче на меломаните.

„Стана като в приказка.

За броени дни натрупах огромна популярност. Винаги съм казвала обаче, че е много важно човек да разпределя енергията между семейството и работата. Трябва да има баланс.

Когато са налице лични проблеми, както при мен, когато се разведох с бащата на детето ми, това се отразява в професионален план. Може би тогава ми е било най-трудно да събера себе си, да тръгна отново…“, споделя Анелия пред столичен таблоид.

Три момента от живота й, тя определя като най-тежките изпитания, през които е преминала.

Първият е загубата на баща ми, когато бях само на 15 години. След това сгрешената диагноза, че съм болна от рак. Разводът с бащата на детето ми също беше тежък… Много тежки периоди съм имала“, изповяда се още изпълнителката на „Пайнер“.

На погребението на татко си тя не отива, защото не искала да го вижда в ковчег.

Анелия е признавала, че именно грешната диагноза е довела до раздялата й с Коко Динев. Съобщили й, че е болна от рак точно, когато била бременна с дъщеря си Ивон.

„Разбрах, че имам рак. После се оказа грешна диагноза. Изключително тежък, емоционален период в живота ми. Отделихме се като партньори… Имах много тежка бременност, лежах за задържане в болница. Това се отрази и на отношенията ни“, анализира Анелия.

С днешна дата „Анелия“ се радва на добро здраве, професионални успехи и хармония в личен план, въпреки че няма партньор до себе си. До няколко дни се очаква да излезе най-новия й хит – „Котка“.

 

Източник: За жената