Начало КЛЮКАРНИК Днес в „Безмилостен град“-Недим е припаднал заради увреждане на белите дробове, Сехер...

Днес в „Безмилостен град“-Недим е припаднал заради увреждане на белите дробове, Сехер моли дъщерите си да сложат край на скандалите

104
Сподели

Ето какво ще се случи в петък в поредната серия на хитовата поредица „Безмилостен град“, предавана от понеделник до петък по bTV.

Дженк чува как Джерен казва на Недим, че Джемре харесва него. Той предупреждава Джерен, че ако види още веднъж да се държи толкова лошо с Недим, ще има проблеми с него.

Джемре се прибира в стаята си и вижда какво е направила майка ѝ.

Обажда се на Дживан и разбира, че нещо се е случило с Недим.

Недим получава срив и е закаран в болница. Джемре отива да го види.

Джерен съобщава на Дженк, че Недим е припаднал заради увреждане на белите дробове. Дженк ѝ казва да се разкара. Джерен се опитва да се оправдае, но той я отблъсква. Сехер ги вижда.

Недим се събужда и вижда Джемре, но е объркан от думите на Джерен. Агях влиза в стаята и гони Джемре. Джерен се прави, че получава криза, и обвинява сестра си за това.

Агях издава ограничителна заповед за Джемре, уволнява Дживан и изпраща Дженк обратно в Америка.

Дамла взима ключовете от новия шофьор и излиза заедно с Дживан.

Сехер и Джерен отиват при Джемре.

Шениз убеждава Агях, че Джемре се е обърнала срещу Джерен и си е набелязала Дженк. Агях не вярва, че сестрата прави всичко за пари. Шениз иска позволение от съпруга си да унищожи Джемре.

Сехер моли двете си дъщери да сложат край на скандалите си. Джерен подава ръка на сестра си.  Джемре се съгласява, при условие че по-малката ѝ сестра разкаже какви ги върши с Недим.

След като научава, че има издадена ограничителна заповед срещу нея, Джемре заявява, че вече не е дъщеря на Сехер, и я праща да върви при Джерен.

 

Източник: За жената