Начало КЛЮКАРНИК Ето как Луиза Григорова ударно отслабна 5 месеца след раждането и изглежда...

Ето как Луиза Григорова ударно отслабна 5 месеца след раждането и изглежда по-добре от преди (Снимки)

86
Сподели

Една от най-„младите“ известни майки у нас, актрисата Луиза Григорова , никога не си е падала по диетите и режимите. Това не ѝ пречи да има идеална фигура , при това само 5 месеца, след като роди сина си Бран.

За отрицателно време чаровната брюнетка успя да възвърне килограмите от преди бременността и дори вече изглежда по-добре отвсякога. Това породи много спекулации и въпросителни относно състоянието на актрисата и начинът, по който смъква килограмите.

Звездата от „Диви и щастливи“ също получава стотици запитвания на тази тема и реши най-накрая да разкрие тайната на перфектната си фигура, която не се дължи на диети, нито на спорт.

Луиза Григорова тяло

„Ето, че минаха вече 5 месеца откакто родих и вече върнах старите си килограми! И това е БЕЗ да съм пазила диети и БЕЗ да съм тренирала . И тъй като често получавам въпроси как така успявам да изглеждам добре, след като скоро съм родила или пък ми пишат момичета, които ми казват, че искат бебе или са бременни и много ги е страх да не качат килограми, с които след това няма да могат да се справят, реших да направя този пост, за да ви дам кураж“, пише в социалните мрежи чаровната актриса.

„Първо и много важно – бъдете сигурни, че природата си знае работата и женският организъм е така добре измислен, че ако вие сами не предизвикате надебеляване с прекомерно приемане на храна и залежаване, няма и да наддадете много по време на бременността.

Внимавам какво ям, не значи “на диета съм”. Не се лишавам от нищо, просто ако е нездравословно(а ми се хапва) си взимам мъничко, колкото да заситя желанието, а след това намирам алтернатива. Например – яде ми се шоколад. Взимам си 2-3 блокчета и ако след това искам още сладко, ям фурми или някой плод.

Откакто Бран се появи, правя разходка с него, всеки ден, без изключение и навъртаме не по-малко от 6 км на ден. Това е страхотна тренировка за една млада майка. (Същото можете да правите и докато сте бременни. Аз трябваше да лежа и нямах тази възможност).

Кърмете децата си! Кърменето (освен, че е най-хубавото за вашето бебе) помага за по-бързото прибиране на матката и за влизането във форма!

Това са моите съвети за добрата форма по време и след бременност! Бъдете спокойни, не се напрягайте, разхождайте се, живейте активно и се хранете добре! И всичко ще си е на мястото“, категорична е Луиза.

 

Източник: Блиц