Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в сряда благоприятен ден за любовни...

Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в сряда благоприятен ден за любовни или приятелски срещи, Рак, Скорпион и Риби важен ден

151
Сподели

Сряда ще бъде ден изпълнен с наситена енергия. Бъдете внимателни и любезно настроени към всички около вас.

Това ще допринесе за отличната ви изява, което може да се отрази страхотно на финансовото ви състояние! Честит празник, българи!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, сряда ще бъде благоприятен ден за любовни или приятелски срещи, за нови запознанства с хора отблизо и далеч. Застоя днес е нежелателен, дори да нямате някакви важни задачи за изпълнение.

Използвайте този ден за подготовка за ангажименти, които ви предстоят утре и до края на работната седмица. Не обръщайте особено внимание на настроението на хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. То не бива и не трябва да ви влияе по никакъв начин. Стара любов или старо приятелство вероятно днес ще ви напомни за себе си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, сряда ще бъде благоприятен ден за реализация на задачи или за развитие на отношения свързани с пътуване или с хора от различни разстояния. Денят ще има бързо развитие и ще ви даде малко време за почивка. Ще ви бъде приятно да комуникирате или да работите с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Новите контакти, които някои от вас ще създадат днес ще имат дълготрайно развитие и значение в живота ви.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес избягвайте недомлъвки, неискрени коментари или комплименти. Сами може да си създадете проблем и да изпаднете в неприятна ситуация. Жените от роднинското или приятелското ви обкръжение ще имат важна роля в събитията днес. Като цяло сряда може да бъде един спокоен и продуктивен ден за вас, ако имате ясна идея какво искате да свършите днес в дома или в работата си. Жените над 35 години много ловко ще излязат от една деликатна ситуация свързана с други хора.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, сряда ще бъде важен ден за вашата работа или бизнес. Днес ще имате нови възможности или шанс да реализирате предишни идеи и проекти. Днес ще имате приятни контакти с приятели или ще получите важна помощ, подкрепа от тях. Сряда ще бъде благоприятен ден за създаване на нови професионални или бизнес контакти, които ще имат дълго развитие за напред.

 

Източник: За жената