Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Рак, Скорпион и Риби във вторник поводи за радост, Близнаци,...

Ако сте Рак, Скорпион и Риби във вторник поводи за радост, Близнаци, Везни и Водолей подарък, покупка или други събития

126
Сподели

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник ще имате причини за по-динамична комуникация с близки родственици и приятели. В много отношения това ще бъде сложен ден за вас, поради различни причини.

Възможно е емоционално да преживявате неприятности от последните дни или да имате подтиснато настроение поради неосъществено желание или план. Жените над 35 години ще са докачливи и с поведението си лесно може да предизвикват спорове или конфликти.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, за вас ще бъде важно днес да поддържате комуникация със своите роднини и разбира се преди всичко с тези, които не са до вас. Ще имате комуникация в сънищата си чрез хора от Отвъдното и ще ви развълнуват общите ви преживявания. Вторник ще бъде запомнен с важно събитие или новина свързана с момиче или с млада жена. Вторник ще благоприятства действия свързани с покупка или с продажба на стоки, вещи или имущество.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще посрещнете вторник с по-голям оптимизъм и с добро настроение. Непознатите или трудните по характер хора могат да ви създадат временен дискомфорт, но вие ще съумеете да хармонизирате тези отношения. Днес може да ви зарадва подарък, покупка или други събития свързани с хора, с които имате специални отношения. Неочаквано събитие ще възникне около дете или млад човек. Момчетата и младите мъже ще имат сложен ден и да избягват рискови действия и начинания.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще имате повече поводи за радост или ще имате повече приятни преживявания. Като цяло във вторник ще имате различни приятни поводи за разговори, срещи или събирания предимно с жени. На мнозина ще има се наложи да се ангажират с проблемите на други хора. Днес избягвайте прояви на дребнавост и не преувеличавайте трудностите, които имахте напоследък. Не губете времето си в оплаквания или съжаление за пропуснати възможности, неуспехи или провали. Днес трябва да гледате смело напред, защото ви очакват важни дела.

 

Източник: За жената