Начало КЛЮКАРНИК Ето го симпатичното семейство на министър Ангелов и малкия му син (Снимки)

Ето го симпатичното семейство на министър Ангелов и малкия му син (Снимки)

285
Сподели

След като напусна поста директор на Александровска болница, за да се гмурне в политиката в ролята на здравен министър, медийното внимание към проф.Костадин Ангелов рязко се засили.

За него се знае, че е отдаден на работата си, но след натоварените дни у дома го чакат половинката му Илияна и тяхното голямо щастие – синът им Сами .

Бившият директор на Александровска болница рядко говори за семейството си, но негови приближени издават, че е изключително грижовен татко. Миналата есен заедно с любимата му преживели един от най-специалните семейни моменти, а именно кръщенето на техния син.

Малкият Сами встъпил в християнската вяра на церемония в столичния храм „Света София“ през октомври, а за негов кръстник проф. Ангелов и Илияна избрали свой близък приятел. Мъникът е наследил сините очи и русата коса на своята майка, а вероятно татко му се надява някой ден да тръгне по стъпките му в лекарската професия.

За жената до здравния министър се знае, че е бивша състезателка по художествена гимнастика, която после преминала от другата страна на спорта и станала треньор. Преди дни тя отпразнува своя рожден ден, а Ангелов я поздрави с кратко, но романтично послание: „Честит рожден ден, любов моя“, във фейсбук страницата си. Шампионските успехи и колекцията от медали Илияна постигнала под ръководството на самата Нешка Робева, която пък после я поканила да се присъедини в нейния ансамбъл. В трупата тя срещнала много приятели, а благодарността си към Робева не спира да изказва с мили публикации в социалните мрежи и до днес.

министър Ангелов съпруга

„Толкова много съм дала от себе си, но още повече получавах. Получих най-важните уроци. Научих, че щастието е да раздаваш себе си на хората и да се радваш на тяхното щастие. Изплаках толкова много сълзи…, от щастие, от радост, от страст, от това, че магията ме превземаше и загубвах представа за реалността. Тогава, когато най-много се нуждаех от това. Дълъг беше този път. Срещнах много приятели – чисти и добри. Запознах се с толкова много хора – усмихнати и благодарни. Пазя всички в сърцето си. И всичко това се дължи на един човек – г-жа  Нешка Робева. От нея научих много, почти всичко, за гимнастиката, за танците, за изкуството, за хората, за успеха и най-вече за живота. Благодаря Ви, госпожо! Всичко това ме караше да се чувствам цяла, завършена и достатъчна и в същото време щастлива, усмихната и доволна. Тази магия ме владее и до днес и ще ме владее винаги“, пише Илияна.

Любопитна подробност е, че тя има сестра близначка, с която са като две капки вода. Малкият Сами е слабост и на своята леля Йоана, която също го затрупва с любов. И тя като сестра си е бивша гимнастичка и е била част от трупата на г-жа Робева. С проф.Ангелов са в чудесни отношения и често цялата фамилия гостува на министъра по различни поводи.

кръщене

Кръщенето на Сами в храма „Света София“

министър Ангелов съпруга

Бившата гимнастичка е грижовна майка

Илияна с малкия Сами

Илияна с малкия Сами

 

Източник: ПИК