Начало КЛЮКАРНИК 4-те зодии, които Купидон ще закове толкова силно, че пеперудите от корема...

4-те зодии, които Купидон ще закове толкова силно, че пеперудите от корема им няма да излязат цяла пролет

102
Сподели

Кажи ми, вярваш ли в хороскопи? Слуховете носят, че пристигането на пролетта ще отбележи началото на щастлив живот за много зодии.

Въпреки че сме уверени, че всичко зависи само от нас, нямаме търпение да разберем какво се очаква през март . Днес редакцията ни ще ви каже кой има късмет в любовта през първия месец на пролетта.

КАКВО СЕ ОЧАКВА ПРЕЗ МАРТ

Пролетта е наистина вълшебно време на годината. Докато всичко цъфти и се обновява наоколо, душата изисква същите промени. По този въпрос човек не може без сърдечните дела. В крайна сметка, какво може да бъде по-вълнуващо от пеперуди, кипящи в стомаха в началото на пролетта ? Тази година март ще постави началото на любовна история за 4-те знака на зодиака. Нека бързо да разберем кой Купидон вече чака.

 

Какво очаква Телец

Телецът е заобиколен от мъж, който дълго време се страхувал да покаже чувствата си. Време е обаче най-накрая да ги изрази. Погледнете отблизо хората, с които общувате. Със сигурност във вашия кръг на общуване има очарователен срамежлив мъж, който мечтае да започнете връзка .

Между другото, този внезапен роман може да се превърне в нещо много сериозно. ще се изненадате, че просто не сте забелязали духовно скъп човек, който е бил през цялото време точно до вас.

Между другото, инатът на Телеца може да попречи да видите истинската любов и да се отворите за нея. По-добре е да насочите това качество към работния канал. В една връзка е важно да се научите да отстъпвате: това е правилният път към един наистина хармоничен съюз.

 

Какво очаква Близнаци

Близнаците в любовните афери ще се чувстват като риба във вода. Тяхната привлекателност ще помогне да се обърне всичко с главата надолу. Освен това за някого една нова връзка може да се превърне в промяна на живота. Може би март ще ви докаже, че историите за любовта от пръв поглед могат да бъдат верни, а не измислица.

Ако отдавна имате връзка, е време да рестартирате. И вие, и вашият партньор се нуждаете от глътка въздух. Не забравяйте, че трябва да сте по-търпеливи и внимателни, така че сърдечният ви съюз да не се напука по шевовете.

 

Животът на Везните се променя

Първият пролетен месец може да бъде фатален за Везните. Те ще трябва сами да решат как ще се развият по-нататък любовните им отношения. Освен това представителите на знака трябва да направят сериозен избор: или да узаконят връзката официално и да се оженят, или да се разделят с партньора си. Може би такова радикално решение ще промени радикално вектора на бъдещия живот.

Ако търсите партньор в живота, не се опитвайте да намерите човек, който просто да запълни празнината ви. В резултат на това може да ви изиграе жестока шега. Може би във вашата среда отдавна има човек, който мечтае да започне връзка с вас. Затова не се страхувайте да поемете инициативата и да се отворите към хората.

 

Как ще се промени животът на Козирозите

Сред всички знаци на зодиака Козирозите са най-малко готови за промяна. По своята същност те са консерватори, поради което предпочитат стабилността във всички сфери на живота. Дори обаче търпението им може да свърши. През март представителите на този знак ще гледат на своите любовни връзки от различен ъгъл. За някои това ще помогне за прекъсване на някога токсични отношения, докато други, напротив, ще ги рестартират и укрепят.

Може да ви е необходимо време, за да останете насаме със себе си и да подредите чувствата си. Не се натискайте и не се опитвайте да ускорите този процес. Хората, от които се нуждаете, ще останат до вас и мимолетните хобита ще се разсеят сами.

 

Какъвто и да е вашият хороскоп, не забравяйте, че всичко зависи само от вас. Търсенето на верен партньор в живота ще бъде увенчано с успех, ако не се отчайвате. Не се страхувайте да опитате нови неща и да разкриете необичайни аспекти на вашия характер.

Между другото, наскоро споделихме с вас мислите на жените за това как да се намери младоженец. Може би тази статия ще ви бъде полезна. И ако сте в силна връзка от дълго време, не забравяйте да споделите вашата щастлива любовна история с нас.

 

Източник: За жената