Начало КЛЮКАРНИК Днес в „Безмилостен град“-Пред всички: Ние се оженихме и дойдохме да получим...

Днес в „Безмилостен град“-Пред всички: Ние се оженихме и дойдохме да получим вашите поздравления!

389
Сподели

Ето какво ще се случи в петък в поредната серия на хитовата поредица  „Безмилостен град“, която се предава от понеделник до петък по bTV.

След като в предишния 43 епизод на „Безмилостен град“ благодарение на Недим, Шениз разкри плана на Дженк и Джемре и взе видеозаписа, а след това показва видеото на Джерен и казва, че ако не я слуша, ще го покаже на Агях, но те не зная, че техния разговор е дочут от Сахер, и престои да разберем, как тя ще вземе записа от сейфа. А също така видяхме как Шениз „изтегли ушите“ на сина си Дженк.

Джерен отива да потърси сметка на сестра си и вдига скандал в дома, където си намери работа…

Питая как така е омаяла Дженк, че той е поставил камера в стаята на Недим…, но да не се надява повече на Дженк, защото той заминава за Америка.

Джемре е изненадана, че Дженк нищо не и е казал. Джерен пред всички от дома унижава, сестра си, като крещи, защо са поверили деца в ръцете на една престъпница, която е отвлякла съпруга на сестра си… Джемре не знае къде да погледне от срам… и моли всички да и простят.

Агях влиза в стаята на Дженк и вижда приготвените куфари, и му става много тежко, че е принуден да го изпрати далече от семейството.

Дамла организира парти в имението на Карачай в чест на заминаването на Дженк в Америка.

Джемре се сбогува с децата и възпитателите, а директорката на дома и признава, че са я приели на работа, защото Дженк е дарил голяма сума и сега когато тя си тръгва, какво ще стане с парите, а Джемре и отвръща, че тя си мислела, че са я наели, заради нейния опит, а жената и отвръща, че тя отлично се е справяла с всичките и поставени задачи. Тръгвайки си, Джемре сама на себе си казва, че е голяма глупачка, като си е помислила, че без връзки са я наели на работа.

Сахер споделя на Недим, че Джемре не иска да разговаря нея, но тя много скучае по нея, а Немим с мъка и казва, че той също и я хваща за ръката…

Сахер му набира номера на Джемре и слага телефона на ухото му, Джемре вдига и разбира, че е Недим и го моли да и каже нещо: – Аззз вииинаааги съм ти вярррвал! – с мъка и казва Недим. Джемре му благодари, а лицето на Недим е озарено от щастлива усмивка…., и Сахер също е много щастлива.

Джемре отива при Дженк и му казва, че знае, че той и е намерил работа, а той я пита, дали е дошла да му благодари, а тя му казва, че знае че заминава, а той я пита, че тогава е тук, за да му пожелае приятен път… Джемре му казва, че е дошла, за да му зададе само един въпрос:

– Твоето предложение още ли важи? Или не искаш да изпуснеш полета за Америка? Ако е още в сила, аз съм съгласна да се омъжа за теб!

Партито в имението започва, Шениз търси Дженк, но той не и отговаря.

Шениз разбира, че Джерен не е дала хапчето на Недим и докато му го дават насила, Недим и къса колието… Отивайки да смени колието си среща Сахер, която носи чай на Недим и казва, че той спи и няма нужда от чай… През отворената врата Сахер вижда, че Шениз след като изважда от сейфа друго колие, забравя да го затвори и решава да действа, за да се добере до видеото в него и влиза като ураган и полива с чая, който носеше за Недим, Шениз, като и казва, че е чула шум и е бързала да види, дали не и се е случило нещо лошо с нея…

Излизайки от стаята на Шениз, Сахер поглежда към джоба на жилетката си и вътре се вижда флашката с видеозаписа.

Шениз отива при Дамла и я моли отново да се обади на брат си, но тя и сочи току-що пристигалата кола на Дженк… Ииииии ооооо изненада той не е сам… отваря пасажерската врата и от там в бяла рокля слиза Джемре… Хванати за ръка Дженк и Джемре отиват на сцената и Дженк взема микрофона и казва:

– Навярно всички са се събрали тук, за да ме изпратят в Америка, но аз искам да ви съобщя нещо друго… Да! ние се оженихме и дойдохме да получим вашите поздравления!

Новината пада като бомба върху имението… На Джерен и става лошо от новината и благодарение на баба си не пада на земята. Шениз вижда в ръката на Джемре свидетелството за брак и разбира, че сина и не се шегува и изпада в истерия, хваща го за реверите и му казва, че той не може да постъпи така с нея, взема удостоверението и скача върху него като побесняла, след което пада и го хвърля колкото се може по-далече… А всички гости снимат случващото се.

Какво ще направи Сахер с дъщеря си? Дали Джемре ще се откаже да върви с Дженк по пътя, които избра, за да спаси Недим? А какво ще направи с двамата Агях, ще разберем в следващия 45 епизод на „Безмилостен град“.

 

Източник: За жената