Начало КЛЮКАРНИК Ето го прословутия апартамент на Петканови, заради който стигнаха до развод (Снимки)

Ето го прословутия апартамент на Петканови, заради който стигнаха до развод (Снимки)

443
Сподели

Преди време гръмна чутовен скандал, в центъра на който бяха една от знаковите двойки у нас – Алекс и Дани Петканови . Двамата „се изпокараха“ за жилище, което стана известно като “ апартаментът на раздора „.

По-късно лъсна истината, че просто са си правили поредния пи ар на гърба на почитателите си, което им докара доста негативи.

Ето обаче, че въпросното жилище вече е факт. Инфлуенсърите са закупили дома и даже вече са успели частично да го обзаведат.

Алекс Петканова дом

Звездното семейство стана за смях с драмите си за недвижимия имот. Двамата дори обявиха, че уж са пред развод – тактика за привличане на повече интерес и съответно пари, които да вложат в новия дом. Lupa.bg се добра до снимки на апартамента отвътре.

Алекс и Дани Петканови син

Домът се намира в престижен столичен квартал и вече е полуобзаведен. Алекс и Дани прекарват все повече време в дома им в столицата, който както стана ясно е записан на името на сина им Габриел. Припомняме, че в основата на проблемите на модела и водещия се оказа желанието на Петканова да има апартамент в София на свое име.

Петканови апартамент

Отделно манекенката е свръхамбициозна, поема много ангажименти наведнъж и така успява да внася повече пари в общия семеен бюджет. Алекс призна, че „направих компромис и записах апартамента на името на сина ни Габриел“ и така двойката приключи с проблемите си и замина на безплатна почивка в Доминикана, разбира се, срещу стабилна реклама.

 

Източник: kliuki.net