Начало ЗДРАВЕ Джинджифилова обвивка намалява корема и паласките за 1 нощ

Джинджифилова обвивка намалява корема и паласките за 1 нощ

94
Сподели

Това обвиване ще се отърве от нежеланото коремче само за една нощ. Заседналият начин на живот и неправилната диета несъмнено се отразяват на фигурата – появяват се излишни килограми. Всеки от тези, които са изправени пред проблема с наднорменото тегло, знае, че е трудно да се отървем от него.

Има най-ефективният метод, който ви помага да отслабнете и да изгорите мазнините. Този метод няма нищо общо с гладуването или тренировките. Този метод е в състояние да представи красива оса на кръста за кратко време.

Той също така ускорява процеса на отслабване, състои се от обвивка с джинджифил, консумиране на много вода, балансирана диета и оптимално количество сън за поддържане на тялото.

Увиването с джинджифил е достатъчно лесно да се направи у дома. Необходимите за състава съставки са настърган корен от джинджифил или джинджифил на прах и лосион за тяло. Също така ще трябва да използвате кърпа, найлоново фолио и ластик.

Кърпата трябва да се накисва във вода със стайна температура или малко по-топла и да се увива около всички области, които искате да коригирате. Оставянето на кърпата за 5 минути ще помогне да се отворят всички пори. Смесете джинджифила с лосион за тяло, след като извадите кърпата, нанесете сместа на задушени места. Също така ще трябва да увиете това място с найлоново фолио и да използвате ластик, за да го фиксирате.

За да бъде това увиване по-ефективно, струва си да оставите такъв компрес поне 6 часа или по-добре за цялата нощ. Може би в самото начало на процедурата ще се почувства изтръпване, което показва активната работа на джинджифила.

 

Източник: За жената