Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в понеделник неочаквана печалба, Рак, Скорпион...

Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в понеделник неочаквана печалба, Рак, Скорпион и Риби благоприятен ден

209
Сподели

Понеделник ще бъде сравнително успешен ден за представителите на зодиака. Денят е отличен за справяне с набелязаните цели.

Времето, в което навлизате е благоприятно и нещата започват да се подреждат за повечето от вас.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник по-голяма част от ангажиментите ви ще бъдат свързани с жени.

Днес поради някаква причина ще дадете приоритет на любовните си и лични дела. Това ще бъде благоприятен ден за създаване на нови приятелства, за разговори с приятели.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, понеделник ще бъде един сравнително спокоен и хармоничен ден за вас, в който ще очаквате развитието или финализирането на важни за вас дела. През този ден ще ви бъде приятно да комуникирате или да работите с хора, които са родени под въздушни зодиакални знаци. Ако днес изгубите нещо, не правете драма от конкретната ситуация.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник контактите ви са по-млади хора ще ви заредят с положителни емоции. Това ще бъде благоприятен ден за финансовите ви дела и за работа с пари. Днес неочаквана печалба или друга интересна ситуация може да изненада някои от вас.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби в понеделник ще започнете седмицата с трудни решения, тъй като те ще изискат от вас не само мъдрост, но и увереност, в това което правите. Понеделник вещае неприятна новина свързана с мъж. Във финансов план като цяло понеделник ще бъде благоприятен ден, особено ако тези действия са важни за семейството ви. В понеделник избягвайте да пътувате или търсете дипломатичен изход от възникналите неприятни ситуации по време на пътуване.

 

Източник: За жената