Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Близнаци, Везни и Водолей, сряда е интересен ден, Телец, Дева...

Ако сте Близнаци, Везни и Водолей, сряда е интересен ден, Телец, Дева и Козирог динамичен ден

124
Сподели

Сряда ще бъде зает и активен ден. Ще имате възможност за желана изява, което ще се отрази отлично на бъдещите ви планове за развитие.

Бъдете деликатни и не заставяйте в спор срещу никого!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, сряда ще е труден ден за вас, тъй като различни неприятни новини ще въздействат неблагоприятно върху настроението ви. Ще сте склонни по-песимистично да виждате бъдещето си и да създавате напрежение с раздразнението си.

Работете върху собствената си кондиция и начин на общуване с хората, с които имате ежедневни контакти. В сряда ще се наложи да отделите малко, но важно време за собственото си дете или друг млад човек: роднина или приятел.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, сряда ще се запомни с по-голяма динамичност в контактите ви с различни хора. Ще ви се налага да се нагаждате към манталитета на приятели или познати, които имат различен от вас темперамент. Това понякога може да се окаже много изморително и да изпитате желание да се самоизолирате.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, пред вас е един интересен ден, в който с добра подготовка ще може да постигнете успехи по-важни за вас задачи. Днес могат да ви изненадат различни новини, предложения или събития, които да ви дадат очакване за едно по-добро бъдеще. Това ще бъде благоприятен ден за представяне на ваша лична творба, проект или талант.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда от вас ще се изиска да бъдете дипломатични, разбиращи странните или неочаквани решения и действия на роднини, приятели или колеги. Най-важното правило днес е да избягвате да разпилявате времето си. Днес може да възникне неочаквана необходимост от среща или събиране.

 

Източник: За жената