Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Овен, Лъв и Стрелец четвъртък е един важен ден, начало...

Ако сте Овен, Лъв и Стрелец четвъртък е един важен ден, начало на нов цикъл, Близнаци, Везни и Водолей специален ден

198
Сподели

Четвъртък ще даде отличен старт на деловата ви изява. Това ще се случи още със самото си начало на деня.

Ще се подредят перфектни обстоятелства за делова сполука и постигане не желаните резултати.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, пред вас е един важен ден, начало на нов цикъл на развитие на важни за вас дела и планове.

Много обстоятелства и хора ще бъдат на ваша страна, но и вие ще трябва да се съобразявате с тяхното мнение и комфорт. Прояви на егоизъм няма да бъдат толерирани по никакъв начин.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък ще се фокусирате върху различни семейни и домашни дела, които ще имат важно значение за вас. Днес може да разговаряте по интересни теми с роднини, предимно с жени. Този ден ще се запомни с новина свързана с момиче или с млада жена от кръга ви роднини или познати.

 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще имате един специален ден за развитие на вашите дела. В четвъртък ще имате възможност за реални успехи свързани с пари или с финансовите ви интереси. Денят вещае събития свързани с човек роден земен зодиакален знак, които ще рефлектират върху ваши планове и бюджет.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще трябва да намерите кураж да започнете някои неща отначало, с увереност в едно по-добро за вас развитие. Това особено важи в случай, че сте осъзнали грешките си или сте намерили нови методи за тяхната реализация. Днес смело се изправете лице в лице с проблемите си на работното си място или с колеги, които ви създават напрежение и нежелание за работа.

 

Източник: За жената