Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в сряда-Успешен в много аспекти ден,...

Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в сряда-Успешен в много аспекти ден, Рак, Скорпион и Риби-съхранете преди всичко себе си

122
Сподели

Динамиката и заетостта на сряда, ще успее леко да ви натовари. Не толерирайте оправдания, ами се борете за това, което желаете да постигнете.

Бъдете активни и не се притеснявайте да поемате повече отговорности от тези, които вече си имате така или иначе!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, сряда е ден в който ще сте склонни да отделите голяма част от времето си за любовни и интимни преживявания. Това обаче не ви застрахова от неприятности именно в любовния ви живот, като това най-силно ще се усети при жените над 35 годишна възраст.

Днес се стремете да хармонизирате отношенията си, а не да създавате нови проблеми и противоречия.  Овен – ще имате достатъчно задачи за вършене, които ще са важни за семейството ви. Дайте най-доброто от себе си за тяхното изпълнение.  Лъв – вероятни са тревоги или някакъв вид притеснение свързано с мъж роден под знака на Лъв, Стрелец или Овен.  Стрелец – днес ще имате благоприятно време за срещи, разговори или събирания с интересни за вас хора. Ден, в който ще акумулирате голямо количество полезна за вас информация.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате по-динамична комуникация с най-различни хора. Не всички новини днес ще ви зарадват и са възможни разочарования или тъга. Днес важните събития ще имат някакво отношение към пътуване, далечни разстояния или с хора от други градове и села.  Телец – пригответе се за много работа, за повече отговорни задачи и ангажименти.  Дева – Внимание ще изискат ваши отношения с момиче или с жена, която ще се опита да ви манипулира с някаква цел и да се възползва от вас по някакъв начин.  Козирог – неприятностите днес не са от вчера. Отлагането разрешаването на един проблем, провокира възникването на нови други проблеми.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, сряда е ден, в който ще трябва да вложите повече ентусиазъм или решителност при действия свързани със семейството ви. Особено важни и неотложни ще бъдат задачи свързани с деца или с роднини, които зависят от вас. Това е един успешен в много аспекти ден, така че действайте уверено и не отлагайте нищо за утре.  Близнаци – ден, в който ще променяте плановете си в движение. Изненади ще има в най-различни области от живота ви.  Везни – чудесен ден за реализация на важни за вас планове. Споделяйте и търсете опит, помощ или съдействие от страна на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.  Водолей – денят може да бъде маркиран с важен разговор или събитие свързано с момиче, дъщеря, внучка, сестра и др.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда от вас ще се изиска по-малко да говорите, повече да слушате и да размишлявате върху събитията, които предстоят през този ден. Твърде малко неща днес ще зависят от вас, затова и емоциите ви трябва да бъдат добре премерени. Днес съхранете преди всичко себе си, а след това и близките си хора от негативни емоции и реакции.  Рак – всяко едно ваше действие касаещо дома ви днес ще има важно значение. Не омаловажавайте семейните си задачи и отговорности.  Скорпион – денят носи полезна и важна за вас информация, която ще дойде чрез ваши приятели, познати, колеги или съседи.  Риби – това ще бъде благоприятен ден за действия свързани с договори, документи, финансови дела, плащания или др.

 

Източник: За жената