Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Близнаци, Везни и Водолей, в четвъртък неочакван късмет, Рак, Скорпион...

Ако сте Близнаци, Везни и Водолей, в четвъртък неочакван късмет, Рак, Скорпион и Риби увереност във финансови действия

145
Сподели

Особено изненадващ четвъртък се очертава за повечето от вас. Бъдете готови за всякакви промени, в по-голямата си част приятни и доста емоционално заредени.

Доверете се на близките до вас хора и ще успеете да им подарите, част от вашата емоция.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък ще ви бъде приятно да разговаряте по телефона или да имате онлайн контакти с хора от различни разстояния. Ще има информация, която ще бързате да споделите или такава, която ще очаквате да получите с нетърпение. Влиянието върху ежедневните ви дела от страна на хора родени под огнените зодиакални знаци, ще бъде важно за вас.

Овен – този ден може да запомните със събитие или разговор свързан с момче или с млад мъж. Той може да бъде роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей или да има такъв асцендент.  Лъв – чудесен ден, действайте, решавайте, движете се, акумулирайте знания, показвайте способности, доказвайте се пред хора, които определят вашия успех.  Стрелец – личния ви живот днес може да бъде извор на специални преживявания. Раздавайте обич, внимание, нежност. Това, което ще получите в замяна е много положителна енергия и любов.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък ще имате възможност да си отдъхнете от създалото се напоследък напрежение и стрес в живота ви. Днес ще може да постигнете много, и ще можете да разчитате на подкрепата от страна на хора около вас. Това ще бъде благоприятен ден за любов и еротични преживявания.  Телец – избягвайте да се товарите емоционално и психически. Вие може да контролирате единствено собствения си живот (донякъде). Здравето ви трябва да бъде стабилно, но това ще зависи от вас!  Дева – повод за усмивка днес може да бъде среща, събитие или разговор свързан с мъж над 35 годишна възраст Козирог – ще сте склонни да отделяте повече внимание на приятелите си, но това не бива да бъде за сметка на семейството или на другите ви важни ежедневни задачи.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък е ден за разчистване на съмнения или подозрения във важни за вас отношения. Днес няма да сгрешите ако се вслушате в съветите или думите на хора родени под въздушни зодиакални знаци. Една среща или разговор с човек извън дома ви, ще ви подейства благоприятно на настроението. Този ден може да изненада някой от вас с неочакван късмет.  Близнаци – преди всичко днес не допускайте спадове в настроението си, песимизъм или неудовлетворение. Каквото трябва да свършите днес ще стане, за другото и утре е ден! Везни – днес ще ви зарадват добри новини свързани с работа, бизнес, с финансовите ви дела или важни за вас документи.  Водолей – днес ще трябва да отделите време за планиране на вашите задачи, които ще изискат сериозно внимание при тяхното изпълнение през следващите 2 – 3 дни.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще имате по-голяма увереност във финансовите си действия и ще имате възможност да постигнете важна стабилност във финансовите си дела. Днес неприятности могат да възникнат ако проявите нетърпение или погрешно оцените една конкретна ситуация. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за срещи с интересни за вас хора, както е и възможно събиране по специален повод.  Рак – днес се фокусирайте само върху най-важните за вас задачи. Не се натоварвайте с много неща, тъй като възможностите ви ще са ограничени.  Скорпион – ден за любовни и романтични преживявания. Авантюрите и флиртовете обаче може да ви костват разочарование или неочаквани проблеми.  Риби – този ден ще бъде важен за вас поради очакването, което ще имате за един разговор, среща или друго специално събитие.

 

Източник: За жената