Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Рак, Скорпион и Риби в петък щедри и любвеобилни, Близнаци,...

Ако сте Рак, Скорпион и Риби в петък щедри и любвеобилни, Близнаци, Везни или Водолей интересна или полезна информация

125
Сподели
Cup of coffee with coffee beans on a brown wooden background

Петък ще бъде доста зает и натоварен ден. Ще се наложи да поемете някой рискове, които ще ангажират изцяло внимание ви.

Не се тревожете за да не сгрешите, защото това може да ви изиграе лош номер!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес може да се подготвите за пътуване през следващите два дни или да направите промяна в планове свързани с такова пътуване. Този ден носи промени в планове свързани с пътуване, поради възникването на нови обстоятелства.

Днес ще бъде важно да изпълните докрай професионалните си задължения и да не оставяте нищо за следващата седмица.  Овен – като цяло представителите на този зодиакален знак ще имат благоприятен и успешен ден, но в по-добри позиции ще са младите мъже до 35 годишна възраст. Дано осъзнават важността на шансовете, които ще възникнат днес за тях.

Лъв – днес не е най-успешния ви ден. Довършете някои задачи в работата или в семейството си, според силите и възможностите си и се настройте за почивка.  Стрелец – предварителните ви планове за днес са много, сериозни и важни като цел, възможни за изпълнение при една добра организация от ваша страна. Среща или разговор с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби ще има благоприятно влияние върху делата и настроението ви.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, петък ще бъде сложен ден за вас, тъй като ще изиска от вас да действате с разум и с по-малко емоции. Ще имате повече домашни и битови ангажименти и задължения. Допълнително натоварване може да възникне покрай събития свързани с дете или с млади хора.  Телец – много интересен ден, ако не се затворите в собствената си черупка. Може да срещнете много интересни хора, да научите много интересни неща и да се насладите на някои любовни или романтични преживявания.  Дева – днес някои от важните ви задачи ще бъдат свързани с дете или с млади хора от роднинското ви, приятелско или съседско обкръжение.  Козирог – много важен ден, ако осъзнавате ситуацията, в която се намирате преди да вземете важни решения или да предприемете една промяна. Днес успехите ви ще зависят единствено от вашите мъдри, а не емоционални решения.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще ви бъде интересно да комуникирате с мъж, от когото ще научите интересна или полезна информация. Приятелските ви отношения днес ще са важна част от ежедневието ви. Предстоят ви разговори и обсъждания на важни теми с хора от кръга ви приятели. Днес може да възникне разход за човек, който не живее във вашия дом.  Близнаци – динамичен ден, с много комуникация с хора отблизо и далеч. Ще пишете писма, ще изпращате съобщения, ще проведете редица телефонни разговори.  Везни – днес стъпвайте на пръсти. Не избързвайте, но и не се бавете. Търсете средата в действия и решения. Бъдете практични, мъдри, а не импулсивни и емоционални.  Водолей – има вероятност новина свързана с мъж да ви разстрои, натъжи, обърка или разочарова.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще бъде добре да показвате по-открито своите емоции, но разбира се без да наранявате другите, ако вашите чувства са свързани с раздразнение или гняв. Днес трябва да бъдете щедри и любвеобилни, разбиращи и нежни. Въпреки по-голямата емоционалност, на която ще бъдете подложени днес, останете практични и стъпили здраво на земята. Рак – пред вас е един чудесен за срещи и забавления с любими хора. Личния ви живот може да бъде извор на приятни емоции, но зависи какво ще вложите в него.  Скорпион – здравето и външния ви вид ще са важни неща. Грижете се за себе си. Коригирайте някои лоши навици в начина си на живот. Диетите понякога могат повече да навредят, отколкото да помогнат.  Риби – ще бъдете търсени от приятели или съмишленици. Ще имате интересни, продуктивни разговори с тях.

 

Източник: За жената