Начало КЛЮКАРНИК Всички притаиха дъх след тези СНИМКИ на принцеса Даяна

Всички притаиха дъх след тези СНИМКИ на принцеса Даяна

119
Сподели

Преди време излезе четвъртият сезон на сериала „Короната“, в който вече място намери и името на принцеса Даяна.

Феновете на кралското семейство буквално изгледаха сериала за часове и нямат търпение за следващата доза от роялската сага и естествено как ще бъде представен спорният инцидент с Лейди Ди.

Именно на този фон като цяло интересът покрай персоната на покойната принцеса се засили, а в медийното пространство се появиха шокиращи нейни кадри. Ще ви покажем няколко от тях.

Лейди Даяна Спенсър е шокирана от броя фоторепортери пред апартамента й в Лондон, едва няколко дни, след като обявява годежа си с принц Чарлз.

Сега тя е любимката на папараците. Лейди Даяна Спенсър пред апартамента си преди годежа с принца на Уелс, декември 1980 г.

На 1 август 1981 г. принцът и принцесата на Уелс напускат Гибралтар на Royal Yacht Britannia на медения си месец. Изглежда, че в младото семейство все още всичко е наред.

Принцесата на Уелс прави гримаса, докато букет цветя, хвърлен от тълпата, пада върху главата ѝ. Оперният театър в Сидни, Австралия, 28 март 1983 г.

Принц Чарлз целува Даяна по време на връчването на награди след мач по поло в Чирънчестър. Изглежда, че скандалното предателство е още далеч.

Най-трогателна снимка – Даяна приветства 91-годишната Нели Корбет по време на посещение в Центъра за възрастни хора Lord Gage в Нюхам. Източен Лондон, 18 септември 1990 г.

Принцесата коленичила ли е? Понякога се случва. Почитание към испанския крал Хуан Карлос, който целува ръката на Даяна, докато тя и принц Чарлз напускат Толедо след официално посещение в Испания. 25 април 1987 г.

Не само тенис. Даяна кара ски през зимната си почивка в Лихтенщайн на 24 януари 1985 г.

Необичаен образ – принцесата не е във вечерна рокля, а в смокинг и папионка. Състезание с кучета на стадион „Уембли“ в Лондон, Великобритания, 20 април 1988 г.

Тази рокля не сме виждали сред емблематичните тоалети на принцесата, въпреки че може да се нарече пример за елегантност. Принцеса на Уелс в синя копринена рокля на Ануска Хемпел, когато пристига в Джеда, Саудитска Арабия на 17 ноември 1986 г.  /jenata.blitz.bg