Начало КЛЮКАРНИК Светлана Гущерова се показа след скандала с побоя и контузията (Снимка)

Светлана Гущерова се показа след скандала с побоя и контузията (Снимка)

47767
Сподели

Вчера в мрежата буквално закипя, след като плъзна слуха, че моделката Светлана Гущерова е станала жертва на семеен скандал и побой . За виновник за „травмата“ бе нарочен собственият ѝ съпруг, Християн.

В отговор на появилата се информация Светлана се показа без видими наранявания по ръцете. Репортер на ПИК се свърза с моделката по телефона, ето какво споделя тя пред медията:

– Светлана, появи се информация, че сте подала сигнал до полицията срещу съпруга ви Християн. Истина ли е?

– Няма грам истина в това. Не, не съм подавала жалба срещу съпруга си. Явно сме трън в очите на някои хора и завиждат на нашето щастие, след като периодично се появяват откровени измислици на семейството ни. Сигурно е нормално да има такива душмани, които не ни харесват и се опитват да ни приписват семейни скандали, че не се разбираме или пък че ще се развеждаме. Ще ги разочаровам…

Гущерова в колата

– В разпространената информация се посочва, че сте имали семеен скандал, че на 4 срещу 5 април, един час след полунощ. Къде бяхте по това време?

– В семейната ни спалня, гледах няколко серии от втория сезон на „Братя“ до към 4 часа сутринта, а Християн заспа, четейки сайтовете в телефона си. Ще използвам случая, за да поздравя екипа – страхотен и завладяващ сериал. Такива нощни маратони правя често, тъй като само в тези часове на денонощието успявам да си наваксам пропуснатите епизоди от любимите ми сериали. Обикновено вечер, когато ги излъчват, съм ангажирана с грижите за децата ни. Въпросната вечер беше обичайна, както всички останали. Бях, както казах, в дома ни, със съпруга си, децата ни, майка ми и жената, която ми помага за бебето. Дори малко след полунощ храних сина ми, тъй като по това време е последното му хранене за деня. След него дойде редът на каката, тя не заспива преди да си легнем и ние, обича да е в нашата компания.

– Да разбираме ли, че със съпруга ви сте в отлични отношения и ако е така, кой според вас се опитва да ви навреди с подобен род твърдения?

– Да, естествено, че сме в страхотни отношения, обичаме се! Дори се шегуваме, че вече ни е време за трето дете. Но д-р Дяволов, който изроди и двете ни деца, още не ми разрешва да забременявам отново, защото трябва да мине поне година от второто секцио. Иначе със съпруга ми спорим само по две теми. Той иска да се храня повече, за да кача някой и друг килограм, аз пък, като почти всяка жена, съм си втълпила обратното – че имам още да свалям след второто раждане. Другият ни постоянен „скандал“ е заради Анелия-Добромира. Аз гледам да я ограничавам в сладките храни, докато той е на принципа, че трябва да оставяме децата да хапват, каквото им се иска.

– Изглежда, че очаквате с нетърпение петия член на вашата фамилия. Не е лесно с 3 деца, явно имате пълната подкрепа на съпруга си в грижите за тях?

– Така е, много пъти съм казвала, че освен прекрасен съпруг, той е и пресрасен баща. Всеки ден отделя време на малките, играят, разхождат се. Често се включва в къпането им. Храни бебето дори и с лекота сменя памперсите му. С дъщеря ни имат силна връзка, а следобедите обичат да спят заедно.

– Откакто сте съпруга и майка на две деца, страните от светския живот и разбираме новините за вас само от инстаграма ви. Какво ви предстои в близко бъдеще?

– Не съжалявам за това. Но само си представете, ако пък ходих по светски събития, тогава какви ли измислици щях да чета по свой адрес. В момента съм погълната от новата ми колекция пижами, по която работя. Освен това ни предстои едно вълнуващо и пълно с емоции лято. Още повече, че този сезон за нас е по-специален поради две причини – рождения ден на Хриси и нашата сватба. Това лято ни предстои да вдигнем надравици за третата годишнина, откакто сключихме брак.

 

 

Източник: pik.bg