Начало КЛЮКАРНИК Луна хвърли голяма бомба за изборите! Точи се за висок пост (СНИМКА)

Луна хвърли голяма бомба за изборите! Точи се за висок пост (СНИМКА)

97
Сподели

Изборите минаха, но вече се говори за предстоящите президентски през ноември, а както знаем мераците да бъде президент на България на Луна не са от вчера.

Поп фолк изпълнителката, която превърна участието си във „ВИП Брадър“ в истинска пледоария в посока „колко добър президент мога да бъда“, явно все още не се е отказала от тази си идея. И като нищо да се кандидатира наистина на предстоящите избори.

„Промяната няма да дойде сега, а с мен наесен, когато се кандидатирам за президентските избори! За това не гласувах вчера. Мисля, че няма да има промяна след тези избори“, споделя в скорошно интервю певицата, която прекарала изборния ден с инициативния си комитет.

„Обсъждахме бъдещето. Имам много млади хора около себе си. Подготвяме се. В неделя се събрахме с чисти помисли и поведение, мислейки сериозно за началото на някаква промяна, защото тя ще отнеме много време, енергия, а вече имаме и спънки. Но не се страхуваме, а действаме смело“, добавя още амбициозната блондинка, която преди броени дни отбеляза и 50-годишен юбилей, пише Novini.bg

Хората ме искат. Няма къде да ходя. Президентските избори предстоят, после ще опитам за премиер и така ще циркулирам между двете институции, за да помагам на българския народ, който с всеки изминал ден ме тласка да предприема тези ходове в живота си. Години наред бягам от политиката и се забавлявах досега, но се захващаме по същество“, откровена е Луна.

 

Източник: show.blitz.bg