Начало КЛЮКАРНИК Натали Трифонова не е на себе си! Понесе доста тежки критики от…...

Натали Трифонова не е на себе си! Понесе доста тежки критики от… (СНИМКА)

58
Сподели

Натали Трифонова причини нещо много неприятно на своя роднина, с което изуми почитателите си.

Дългокраката синоптичка на bTV, която е наследница на известна докторска фамилия във Велико Търново, не за първи път приковава вниманието, само че този път не с фигурата, а с постъпката си.

Засуканата блондинка поне засега има намерение да се развива в телевизията, въпреки че в рода й има много лекари. Бабата на Натали – Маргарита Ковачева е специалист по детски болести, а майка й е зъболекар.

Семейството на дългокраката блондинка мечтаело и тя да избере този професионален път, но уви — красавицата тръгнала да гради кариера в телевизията, пише в. „Уикенд“.

Бабата на Натали признава, че до днес съжалява за избора на внучката си и не одобрява факта, че хубавицата работи като синоптичка. Често й прави забележки за облеклото и я съветва да не се разголва чак толкова. „Да беше станала една лекарка, а не да се развява по телевизиите – всички да я гледат и да пишат за нея по жълтите вестници! Вместо да има стабилна и уважавана професия, сега чете прогнозата за времето и все ѝ надничат в чаршафите с кой спи“, жалвала се д-р Ковачева пред познати.

Припомняме, че Натали Трифонова се присъедини към екипа на bTV през 2016-та, след като се яви на конкурс и бе одобрена сред други кандидатки. Блондинката зае мястото на титулярката Станислава Цалова, която тогава за втори път излезе в отпуск по майчинство. „Няколко дни след кастинга ми се обадиха, за да кажат, че съм одобрена. Зарадвах се много, а и бързо свикнах с обстановката, колегите и ритъма на работа. Тук много ми харесва“, разказва Трифонова.

 

Източник: show.blitz.bg