Начало КЛЮКАРНИК Емо Чолаков пред инфаркт, след като…(СНИМКА)

Емо Чолаков пред инфаркт, след като…(СНИМКА)

151
Сподели

Тази седмица се оказа изключително инфарктна не само за участниците от шоуто „Един за друг“, но също така и за водещия Емо Чолаков.

Бившият синоптик, свикнал да стои пред картата на света и да определя „хубаво или лошо“ ще е времето, в новото си амплоа му се наложи да се сблъска с нещо изключително неприятно и да открие нова фобия.

Тв водещият на „Един за друг“ показа слабост, която е популярна предимно при жените, а извънредна ситуация му докара прединфарктно състояние.

Жените от „Вилата на любовта“ трябваше да ровят в сандък, който е пълен с различни змии, за да извадят клюка и да спечелят мисията. Влечугите се надигаха нагоре и се опитваха да избягат от затвореното пространство. Ужасът при жените беше изписан на лицата им, но една от змиите се сблъска лице в лице с Емо Чолаков, който не успя да прикрие паника си и заяви, че ще получи инфаркт и приканваше участничките да ги връщат отново в сандъка и да не им дават право да се показват навън.

Пълен провал в седмичните мисии претърпя най-истинската и любима двойка на зрителите – Лейля и Иван. Решаващият глас на Полина и Мохамед в полза на втората номинирана двойка – Денислава и Даниел, доведе до първия равен брой гласове по време на елиминации. По този начин генералното класиране се оказа ключов фактор коя от тях може да остане във вилата на любовта и да продължи вълнуващата надпревара. С минимална разлика в резултата, губещо се оказа младото семейство от Пловдив.

„Благодарим на всички останали участници. За нас беше истински важно да оставим следа и да създадем нови приятелства. Забавлявайте се от сърце. Записахме се за участие в „Един за друг“ най-вече заради самите нас. Възприехме формата като спасителен пояс и сега може да се каже, че излизаме от него по-заедно отпреди“, сподели емоционално отпадналата двойка.

„Лейля, Иван, животът във вилата на любовта, повярвайте ми, няма да е толкова цветен без вас. Със сигурност ни остава радостта, че отново се открихте един друг и споделяте заедно пътя към себе си. Пожелавам любовта ви винаги да бъде такава, каквато я видяхме ние тук в „Един за друг“, на свой ред се обърна към тях водещият на предаването Емил Чолаков.

 

Източник: show.blitz.bg