Начало КЛЮКАРНИК 6 дрехи, които ще ви сложат минимум 5 кг отгоре, никога не...

6 дрехи, които ще ви сложат минимум 5 кг отгоре, никога не правете тези комбинации (снимки)

492
Сподели

Всяка жена е уникална както отвътре, така и отвън. Има различни видове фигура и е важно да се вземе предвид този момент при избора на дрехи.

Днес ние ще ви кажем какви дрехи да изберете за пищни форми, за да подчертаете вашата естествена красота, а не да я развалите и да си добавите нежелани килограми отгоре.

КАКВИ ДРЕХИ ДА ИЗБЕРЕТЕ

Правилното облекло може да направи чудеса. Ако искате да изглеждате малко по-тънки, оптичните илюзии ще ви помогнат. Първо, нека се опитаме да разберем кои неща е най-добре да избягваме .

Големи щампи

Огромните цветни щампи не са най-добрата идея за жени с фигура плюс размер. Те значително увеличават обема, буквално надуват фигурата.

 

Същото може да се каже и за голямо райе в дрехите или хоризонтални ивици.

 

Лоши детайли

Например, хоризонтално деколте с лодка и спуснати рамене визуално разширяват горната част на фигурата и скъсяват врата. Запомнете: хоризонталните линии добавят ширина.

По-добре е да изберете V-образно деколте : то ще ви направи по- слаби, леко намалява обема на гърдите.

 

Рокли с висока талия и колан под бюста също са неудачен избор за извити форми. Те разширяват фигурата и правят горната част много по-тежка. Големите десени, които вече споменахме, могат да влошат тази ситуация.

 

Също така трябва да подминете късите широки ръкави , тъй като те също така подчертават хоризонталата и визуално разширяват обема.

 

Какво да носите, ко сте дама с фигура плюс размер и искате да изглеждате по- слаба

Ако наистина искате дрехи с щампа, тогава е важно да изберете подходящата. За буйни обеми са подходящи малки точки на тъмен фон.Черно или тъмно синьо например.

 

 

Малък флорален принт на тъмен фон също ще изглежда добре .

Като цяло е по-добре да се даде предимство на едноцветните тоалети , особено в тъмни цветове. Те ще ви направят тънки и помагат за създаването на компактен, цялостен външен вид.

Тънката вертикална лента също има ефект на отслабване .

Ако има коремче, което искате да скриете, трябва да поставите правилния акцент върху раменете, врата и главата . За тази цел са подходящи изразителен цвят на косата, необичайна прическа и грим . Елегантен шал  също ще доведе до желания ефект. Бижутата няма да попречат: ефектни обеци, мъниста или колиета.

 

Всяка жена може да изглежда като кралица, ако дрехите й са съобразени с нейната фигура . Разбира се, не винаги е възможно бързо да намерите идеалния си стил или цвят, но не се страхувайте да експериментирате. Надяваме се нашите съвети да ви помогнат да намерите идеалното облекло и да се чувствате по-уверени.

 

Източник: За жената