Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в сряда възможност за изпълнение на...

Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в сряда възможност за изпълнение на плановете, Близнаци, Везни и Водолей средства и възможности

86
Сподели

Приятна и успешна ще бъде тази делова сряда. Денят се характеризира с отлични предстоящи резултати, които ще са следствие на сделка чиято реализация очаквате да се случи в следващите дни.

Бъдете добри с всеки и всичко и няма да сбъркате никъде!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда ще имате възможност да изпълните почти всички ваши предварителни планове за този ден. Не игнорирайте съветите или помощта, която някой ви предлага. Ако работите днес с финансови документи, бъдете внимателни и прецизни в действията си.

Този ден ще бъде благоприятен за любовни преживявания, но по-скоро с вече създадена връзка, отколкото с нова такава.  Овен – днес ще получите много новини и ще научите интересни неща.  Лъв – чудесен ден, в който ще можете да реализирате своите цели и желание. Бъдете честни и коректни в действията си! Стрелец – динамичен ден, с възможности да постигнете добри резултати или печалби.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще трябва да покажете силата на своя характер, умението да контролирате емоции и чувства. Новините, които ви предстои да получите днес може да не ви харесат, да касаят неприятности с различни хора или с вас самите, да са свързани с някаква неочаквана неприятна ситуация. Бъдете внимателни в разговори и действия, с които ви предстои да се ангажирате днес.  Телец – винаги има какво да направите за по-добър комфорт в дома си. Днес отново ще имате възможност да покажете своите умения.  Дева – неприятностите днес са вследствие на ваши пропуски или грешки през последните три дни.  Козирог – изненадите днес ще ви дадат шанс, който се надявам да използвате по най-добрия, но и по най-честния начин.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда ще имате средства и възможности за успешно реализиране на ангажименти свързани с дома и семейството ви. Възможно е да се обвържете с нещо, което касае жена от кръга ви роднини. Този ден носи приключване на една промяна или стартиране на нова, чието развитие ще се усети по-ярко през следващите няколко дни до края на този месец. Близнаци – ще имате много планове и идеи за реализация през този ден. Всичко ще зависи от вашата организираност и последователност в реализацията на задачите.  Везни – многото работа днес не винаги ще кореспондира с многото приходи, но труда ви няма да остане незабелязан или невъзнаграден. Бъдете търпеливи! Водолей – днес или няма да сте в най-добрата си физическа форма или хората около вас ще намират начин да спъват реализирането на днешните ви задачи. Има за какво да помислите и какво да промените в живота си!

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда избягвайте да налагате своето мнение или воля на другите хора, тъй като задачата на този ден е да се научите да разбирате желанията и чувствата на хора, с които имате ежедневни контакти. Не търсете оправдание за вашите действия и грешки, а се стремете да не допускате такива. Днес ще имате възможност да възобновите или създадете интересно приятелство или познанство. Рак – неяснотите в живота ви днес може да бъдат причина за прояви на недоверие или подозрителност в думи и действия на хора около вас.  Скорпион – по-добри възможности за реализация днес ще имат мъжете над 35 години, особено в действия свързани с финанси или с различни документи.  Риби – днес трудно ще реализирате някакъв прогрес в живота си, но пък действията ви в сряда ще имат значение за бъдещите ви дела и развитието ви като личности.

 

Източник: За жената