Начало КЛЮКАРНИК Няма да повярвате в коя страна забегна Стефан Илчев и какво направи...

Няма да повярвате в коя страна забегна Стефан Илчев и какво направи там (СНИМКИ)

75
Сподели

Пандемията не е способна да откаже Стефан Илчев от традицията да пътува на всеки свой рожден ден.

Тази година талантливият певец се спря на Египет и противно на всеобщото туристическо недоволство от страната, Стефан си прекарал повече от страхотно.

Най-добрият имитатор на Лили Иванова прекара цяла седмица в страната на Фараоните и Пирамидите. Изпита всички удоволствия и недостатъци от посещението си в Египет, но с повечко средства успя да се измъкне от нежелани и опасни последици.

„Едно незабравимо изживяване… Египет“, пише Стефан под снимките, които сподели в социалните мрежи. А тази страна е мечтана дестинация от певеца, но заради негативните коментари все не отлагал посещението й. Илчев е изключително скромен и на местните им било лесно да го манипулират и изнудват за пари, а той нямал против да си купи спокойствието, но да изпита всичко, което предлага пустинната страна.

Стефан Илчев чукна 39 годинки и със сигурност ще запомни рождения си ден. Той предпочита да пътува всяка година на рождения си ден и да дава парите си за преживявания, вместо за пиянски сбирки с приятели в столицата.

На рождения си ден през 2019 г. той решил да остане в България, но приятелите му спретнали изненада и буквално го отвлекли, без да му казват къде го видят. Качили го на самолета, а крайната точка се оказал Лисабон, Португалия. Едно от най-големите и незабравими пътешествия, обаче, си остава ходенето му до Индия, където придружаваше Елизабет Методиева на световния конкурс за красота, който тя спечели и прослави България.

 

Източник: show.blitz.bg