Начало КЛЮКАРНИК Днес небето се отваря, а желанията биват чути-Ето от колко часа можете...

Днес небето се отваря, а желанията биват чути-Ето от колко часа можете да започнете с искрените желания

156
Сподели

Днешният лунен ден започва от 14:33 ч. и продължава до 15:46 ч. на 23 април.

В 12 лунен ден небесата се отварят и молитвите биват чути и се сбъдват най-бързо. Стига да спазвате необходимите условия, вашите желания не трябва да вредят на другите да нарушават свободната им воля.

Например, ако силно желаете и молите за някой мъж/ жена, но този човек е обвързан, не е свободен, вие сте в нарушение на космическия закон. Такива желания не се приемат. Ако силно желаете и молите за определена работна позиция, но тя се заема от друг човек, това не е добро желание. Просто ако тези въпроси ви касаят, искайте най-подходящият партньор за вас, най-подходящата работа, нищо конкретно.

На 12 лунен ден интуицията е доста силна. При хората с по-развита сетивност и чувствителност, може да доведе до възможни контакти с финия свят (видения). На много въпроси може да получите отговори чрез медитация.

Сезонът на Телеца е глътка свеж въздух за почивка и романтика: какво да очаква всяка зодия

Енергията на деня предразполага да се прави добро на другите. Днес е необходимо да проявите максимално милост и състрадание. Подходящият ден да се правят дарения и да се включите в различни благотворителни дейности.

Това е денят на алтруизма. Раздавайте на всички радост, надежда и вдъхновение.

Денят ни кара да осъзнаем доколко съдбите на всички хора са вплетени в една-единствена нишка на живота. На всички нас ни се дава още един шанс да натрупаме по-голям духовен опит, който е необходим за личната ни трансформация.

Дори и да не сте религиозен човек, то днес опитайте да отворите сърцето си за божественото. Без значение дали в храм, църква или просто сред природата, без значение дали сте вярващ или не, без значение дори, колко тежък ви се струва живота, важно е да оцените случващото се в живота си и да бъдете благодарни за своя житейски път.

12-ти лунен ден е щастлив и носи късмет на тези, които могат да благодарят на висшите сили за благата, които получават.

В този период не е нужно да бързате и да се напрягате, би било хубаво всичко да се случва по естествен начин, в точното време и с точните хора.

 

Източник: edna.bg