Начало КЛЮКАРНИК Кейт Мидълтън убийствено елегантна дори по време на траур (Снимки)

Кейт Мидълтън убийствено елегантна дори по време на траур (Снимки)

317
Сподели

Една от най-елегантните жени на Острова, херцогинята на Кеймбридж, Кейт Мидълтън, направи нов фурор с избора си на тоалет.

Макар и по време на траур поради смъртта на принц Филип, херцогът и херцогинята на Кеймбридж изпълниха първия си публичен ангажимент след погребението на херцога на Единбург.

Двойката се появи заедно в 282-ри ескадрил „Ийст Хем“, Въздушен тренировъчен корпус в Източен Лондон, разказва Harper’s Bazaar.

Там те разговаряха с кадети, които подкрепят развиването на жизненоважни житейски умения у младите хора.

Кейт Мидълтън черно палто

По време на посещението ескадрилът отдаде почит на херцога на Единбург, който в продължение на 63 години беше главен въздушен комодор на въздушния тренировъчен корпус. През 2015 г. Филип предава военния патронаж на херцогинята на Кеймбридж, която след това става почетен въздушен командир.

Кейт Мидълтън елегантна в черно

Посещението на Кейт Мидълтън и принц Уилям попадна в рамките на официалния едномесечен траур смъртта на принц Филип, затова двойката беше облечена в черно.

Херцогинята беше избрала рокля тип палто на Dolce&Gabbana във военен стил, комбинирана с аксесоари в черно – обувки на ток и кожена чантичка.

Кейт Мидълтън рокля тип шинел

Модела със златисти копчета и без яка Кейт облече и през 2017 г. в Деня на Възпоменанието, отбелязват от HELLO!.

Припомняме, че и на самото погребение на принц Филип Кейт демонстрира изключително фин вкус и впечатли с нежна и обрана визия:

Катрин красива в черно

Кейт Мидълтън черна рокля

Кейт Мидълтън маска

 

Източник: edna.bg