Начало КЛЮКАРНИК Плюсовете и минусите на курортна любов с италианка

Плюсовете и минусите на курортна любов с италианка

51
Сподели

Италианските жени са известни със своята привлекателност, откровеност и страст. Тези дами с южен темперамент винаги внасят незабравим колорит в отношенията си.

Италианките са много ориентирани към семейството. За да спечелите любовта им, трябва да се разбирате с нейното голямо семейство, особено с родителите.

В началото може да се почувствате не на място сред нейните шумни роднини, а те вероятно ще се опитат да ви стреснат, за да проверят намеренията ви. Но всичко това правят с добри намерения.

Италианските жени обичат партитата. Освен че имат голямо семейство, те са много дружелюбни и общителни. Затова редовно посещават всякакъв тип забави и искат партньорът им да прави същото.

Едно е сигурно – ако излизате с италианка, трябва да сте отворени за всякакви възможности, защото може да не се приберете у дома преди изгрев слънце. Опитайте се да не се оплаквате, че сте уморени.

Италианките са много власти. Ако им дадете причина, те ще излеят всичките си емоции върху вас.

Но в същото време са романтични по природа. Изсвирете им песен, напишете им стихотворение, купете им цветя и ще ви ценят още повече.

Италианките са много упорити. Споровете с тях могат да продължат с часове, ако са убедени, че са прави, а вие продължавате да твърдите обратното.

Ако не искате да се откажете, но знаете, че грешите, бъдете готови, че те ще спорят дълго за това. Това е заложено в тяхното ДНК и във възпитанието им.

 

 

Източник:  pochivka.blitz.bg