Начало КЛЮКАРНИК След банална сцена на снимачната площадка „Вятърничав“ приключва

След банална сцена на снимачната площадка „Вятърничав“ приключва

72
Сподели

Скандал при снимките на последния епизод

Зрителите загубиха интерес към дългата поредица

Поради ниски рейтинги, сериалът „Вятърничав“ се сбогува с публиката. В продължение на 3 сезона в Мардин се снима успешният телевизионен сериал, който със своята история, родена от отмъщение, спечели сърцата на милиони фенове по целия свят.

Изпълнителите на ролите на Миран и Реян – Акън Акънйозю и Ебру Шахин, се издигнаха до върха на популярността тъкмо с този сериал. Но бремето на славата е тежко, работата през деня и нощта е трудна, екипът е голям, така че от време на време на снимачната площадка възникват конфликти.

Според журналиста Бирсен Алтунташ, последният скандал бил с актьорът Акън Акънйозю, при заснемането на последния, 69-и епизод. И така, целият екип на филма седял с часове и чакал пристигането на екранния Миран. И това не бил първият подобен случай, той непрекъснато закъснявал за снимки. Търпението на екипа свършило и някои от хората започнали да негодуват колко дълго още могат да го чакат.

След пристигането му възниква скандал, който почти прераства в бой. Акън Акънйозю скача на координатора на екипа, но е спрян от присъстващите. Ядосан, актьорът напуска снимачната площадка на „Вятърничав“ и работата била отложена за следващия ден.

По-рано продуцентът на филмовата компания Mia Yapim – Бану Акдениз, направи изявление на официалния сайт на сериала, че „Вятърничав“ върви към своя финал. Тя пусна една сълза по този повод, признавайки, че историята за невъзможната любов на Реян и Миран остава да живее на екрана в продължение на само още три епизода. Каналът ATV се сбогува със сериала в 69-ия епизод. Както се видя в Twitter, дори феновете на телевизионната поредица бяха доволни от тази новина.

По това време авторката на едноименния роман „Вятърничав“ – Сюмейе Езел Коч, написа третата книга, като поиска от нейната страница в социалните мрежи хората да не вярват на екипа на сериала, че поредицата не свършва, намеквайки че е време да се прочетат нейните книги.

 

Източник: За жената