Начало КЛЮКАРНИК Райна заби ново гадже и този път… (СНИМКИ)

Райна заби ново гадже и този път… (СНИМКИ)

39
Сподели

Фолкпевицата Райна е запалена по екзотичните пътешествия и почти няма кътче на земята, което да не е видяла с очите. Пандемичната обстановка в света осуети някои нейни планувани пътешествия, но пък успя да посети най-модерната в момента дестинация – Египет.

Звездата на „Пайнер“ направи съпричастни на приятните си емоции и феновете, като сподели в социалните мрежи интересни кадри от жадуваната ваканция. Въпреки че на снимките певицата позира сама, от сторитата й става ясно, че се чувства влюбена.

Кой е обектът на нейната любов засега тя не афишира, а умело лавира, загатвайки чрез детайли на снимките, че не е сама по време на това приятно пътуване.Новият мъж в живота й също обичал пътешествията, което е сигурен знак на певицата.

Райна е със смесени чувства от Египет и я намира за противоречива страна, но пък със страшна история и определено си заслужава поне веднъж в живота си човек да я види отблизо. Фенове я питат коя е следващата й дестинация, а тя изброи няколко български градове – Златица, Свети Влас, Пловдив и т.н., където има вече поети участия след приключването на поредния локдаун.

Преди време обичаната изпълнителка разкри, че се задава и нов музикален проект. „Започвам да подготвям песен за вече толковааааааа нетърпеливите, мисля, че получих вдъховение , най-после“, сподели тя, а вероятно вдъхновението й е отново тайнственият мъж.

 

Източник: show.blitz.bg