Начало КЛЮКАРНИК Калин Сърменов остана без роли в театъра, а причината е…

Калин Сърменов остана без роли в театъра, а причината е…

43
Сподели

Шефът на Сатиричния театър Калин Сърменов доби популярност с ролята на мафиота Михаил Михайлов-Милото в сериала „Седем часа разлика” и не може да се оплаче от липса на ангажименти в киното.

Двуметровият му ръст обаче му пречел да направи кариера в театъра. Никой от режисьорите не искал да му дава роля, тъй като Калин стърчал над останалите си колеги и до него те изглеждали като джуджета.

57-годишният Сърменов е завършил Художествена гимназия и дълги години в артистичното съсловие го възприемали повече като художник, отколкото като актьор.

Баща му пък бил виден симфоничен музикант. Сърменов завършил две специалности в НАТФИЗ– кинорежисура в класа на Мариана Евстатиева и актьорско майсторство в класа на проф. Гриша Островски.

След дипломирането си Милото заминал да работи по разпределение в театъра в Пазарджик, където обаче изкарал само един сезон. Завърнал се в столицата, където заедно с негови приятели основавали частния театър „Алтернатива“, съосновател е на групите „Контрол” и „Чувал чувал” и наблегнал на озвучаването на реклами, филми и сериали.

Конфликти с бившия директор на Сатиричния театър Рашко Младенов го карат да зареже актьорската професия. Тогава се заел с основаването на рекламната си агенция, което се оказала доста трудно начинание. Налагало му се да работи на три места и водел нощно предаване, за да може да издържа студиото си. Въпреки всичко Калин доста успешно се справил с развитието на рекламната си агенция, която го направила милионер, пише Уикенд.

 

Източник: show.blitz.bg