Начало КЛЮКАРНИК Ето каква връзка имат Орлин Горанов и Алекс Раева-Снимки

Ето каква връзка имат Орлин Горанов и Алекс Раева-Снимки

207
Сподели

След куп несполучливи връзки, Алекс Раева откри щастието в лицето на благоевградския бизнесмен Любомир Палаханов. Най-любопитното е, че в ролята на Купидон за певицата и бизнесмена влиза жената на Орлин Горанов- Валя.

Алекс е отдавнашна приятелка със семейство Горанови и през годините прекарват повече от най-големите празници заедно.

Обединява ги общото отношение към нещата от живота и сходните страсти.

Раева се гмурка редовно, а Валя и Орлин са запалени по ветроходството, пише „Галерия“.

Така през 2018-а година, в края на лятото, Горанови и техни приятели за пореден път организират морско пътешествие. Още преди да стъпи на борда на луксозната лодка сред приятелската компания Алекс забелязва особено симпатичен мъж, който веднага й грабва  окото – Любомир.

Благоевградчанинът също не остава безразличен към Раева. В продължение на седмица на яхтата двамата не спират да общува, водят продължителни разговори, а химията помежду им е тема на разговор за всичките им приятели. След като стъпват на твърда земя, Алекс заминава за Египет на отдавна планирани тренировки по гмуркане. За първи път лети с огромно нежелание и няма търпение да се прибера отново в България и да види Любомир. Той също я чака и връзката им се развива светкавично.

 Месец и половина по-късно вече  Раева вече е бременна с първото си дете. Междувременно се решава и на още една голяма житейска промяна. Изоставя живота в родната София, където са майка й и всичките й приятели и се премества в Благоевград, където живеят и днес тримата с малка Лия.

 

Източник: За жената