Начало КЛЮКАРНИК Шениз и Джерен политат от балкона

Шениз и Джерен политат от балкона

878
Сподели

Вървейки към своя край, турският сериал „Безмилостен град“ потвърждава пословицата: “ Който чужд гроб копае, в него влиза.“

След като Джерен вкара в гроба Агях, съобщавайки публично, че Дженк не е негов син, още на другия ден след смъртта му,  тя, подкукуросана от своята баба, че „никой не може да я свали от трона“, се връща в имението.

Неподозирайки, че Шениз говори и ходи, й заявява: „Мислеше, че няма да се върна, но ето ме тук и ще се настаня в твоята стая!“

Шениз и Джерен – в борба за надмощие.

Дженк отказва да лекува пристъпите на силното си главоболие, но осъзнавайки своето положение, решава да освободи Джемре от своята любов, заявявайки на Недим, че за него, тя е едно обикновено момиче и нищо повече.

Шениз, бясна от завръщането на Джерен в имението, вечерта става от инвалидния стол, отива в стаята й, за да я задуши с възглавница.

Събуждайки се, Джерен започва да крещи и така се спасява. На следващия ден обаче никой не й вярва, че Шениз всъщност ходи и говори.

Джерен случайно разбира, че в стаята й има видеокамера и показва на Дженк запис с инцидента. „Ще те убия, ако някой разбере за това“, заявява й той и изтрива записа. Междувременно е решил да се ожени за нея, за да освободи Недим от мисълта, че има чувства към Джемре.

Новината, че Дженк е решил да се ожени за Джерен, стига до Шениз.  „Ще я убия със собствените си ръце, но няма за позволя това да се случи“, заканва се Шениз.

От своя страна пък Сехер казва на Джерен: „Дъще, ти ще създадеш ново семейство, но ще загубиш своето.“ В деня на сватбата Джерен ,облечена в булчинска рокля, излиза на балкона, за да види как върви подготовката за тържеството в двора. Със самодоволство си казва: „Бедността свърши! Джерен Карачай, ти победи! Шениз загуби!“ В този момент, промъкналата се зад гърба й и притискайки я към перилата на балкона, Шениз просъсква: “ Ще умра, но няма да позволя това. Всичко загубих заради теб – децата си, мъжа си. Бях щастлива, имах семейство. Ти унищожи моя живот, но няма да позволя да унищожиш и този сина ми!“

Влизайки в ръкопашна схватка, те са на ръба на балкона, перилото се чупи и двете политат надолу.

Шениз умира на място, след минути и Джерен, успявайки преди това да каже на Джемре: „Сестра ми, поверявам ти сина ми Умут!“

Кой ще поеме грижите за малкия, ще разберем на самия финал на турския сериал „Безмилостен град“.

 

Източник: trud.bg