Начало КЛЮКАРНИК Юпитер в Риби-Насоки за зодиите от Анджела Пърл

Юпитер в Риби-Насоки за зодиите от Анджела Пърл

193
Сподели

От 14 май Юпитер ще промени знакаси и ще се премести в съзвездието Риби до 29 юли и този път ще бъде важен за всички. Известният астролог Анджела Пърл ще ви разкаже за това как това събитие ще се отрази на Знаците на Зодиака.

Юпитер променя своя знак и енергията му ще бъде положителна. В рамките на два месеца и половина зодиакалните знаци ще могат да променят живота си към по-добро и да намерят своя път към щастието . С препоръките на астролога, за да не пропуснете обещаващи възможности.

Овен

Юпитер ще бъде в 12 дом на хороскопа. Овенът ще може да си почива, да набира сили и да размишлява за бъдещето. Астрологът препоръчва да използвате това време, за да промените живота си към по-добро , да се стремите към щастие и да не се страхувате от отговорност.

Телец

В Телец Юпитер ще бъде в 11-ия дом на хороскопа, който е отговорен за запознанствата и приятелството. Телецът ще може да придобие полезни връзки, да създаде мрежов бизнес. Астрологът препоръчва да се обърне внимание на Интернет и да се развие тази посока, за да се увеличат доходите .

Близнаци

Юпитер е включен в 10-ия дом на хороскопа, който отговаря за кариерата, постигането на целите и статуса. От 14 май близнаците ще могат да подобрят живота си, да се изкачат по кариерната стълбица или да намерят работата на мечтите си .

Рак

Юпитер се премества в 9-ти дом на хороскопа и Раците ще могат да започнат обучението си , включително в чужбина. Между 14 май и 29 юли ще има много перспективи, които трябва да използвате, за да не съжалявате за нереализираните възможности по-късно.

Лъв

За Лъв Юпитер ще бъде в 8-ми дом на хороскопа, който отговаря за финансите. Астрологът препоръчва на Лъв да се откаже от кредитирането, за да не попадне в дупка в дълга. Късметът ще бъде на страната на тези, които знаят как да планират разходи и се  стремят да печелят пари .

Дева

В Дева Юпитер ще влезе в 7-ми дом на хороскопа, който отговаря за брака, връзките и партньорството. Влиянието на планетата ще помогне да се намери лично щастие , да се срещнат правилните хора, а на семейните двойки, които мечтаят за потомство, ще им даде възможност да изпълнят мечтите си.

Везни

Юпитер ще бъде в 6 дом на хороскопа, а Везните очакват активно време, когато могат да работят по-усилено и да получават добри награди. Астрологът препоръчва да използвате енергията на планетата за ваше добро, за да не пропуснете обещаващи възможности.

Скорпион

В Скорпионите Юпитер ще бъде в 5 дом на хороскопа, който е отговорен за любовта. Самотните представители на Знака ще могат да намерят сродна душа , а тези, които вече са във връзка, ще намерят хармония и щастие в семейния живот.

Стрелец

Стрелец ще има Юпитер в 4 дом на хороскопа. Астрологът препоръчва да обърнете внимание на местоживеенето си , като подобрите условията на живот. Възможно е семейството на представителите на Знак да се увеличи поради раждането на дългоочаквано дете.

Козирог

Анджела Пърл препоръчва Козирозите да се съсредоточат върху получаването на информация. Юпитер ще влезе в 3 дом на хороскопа, а в периода от 14 май до 29 юли ще има възможност за разширяване на хоризонтите, създаване на бизнес и намиране на нови полезни познати.

Водолей

Юпитер ще влезе във 2-ри дом на доходите и печалбата. От 14 май ще бъде възможно да се намерят нови източници на доходи, да се разработят идеи, които също да донесат финансово благосъстояние. Възможно е представителите на Знакът да могат да получат добра финансова помощ от близки.

Риби

От 14 май Юпитер ще влезе в знака на Риби и това събитие ще бъде значимо в живота на представителите на този знак. Астрологът препоръчва да не губите време, да се настройвате на позитивното и да не се страхувате от желанията си, което със сигурност ще се сбъдне, ако вярвате в себе си и вървите към мечтите си.

 

Източник: За жената