Начало КЛЮКАРНИК Как да си върнете мъж според зодията му: малки, но гениални трикове,...

Как да си върнете мъж според зодията му: малки, но гениални трикове, които вършат работа!

224
Сподели

Случва се заради банално малко нещо да се разделим с мил и обичан човек. С всички сили се опитваме да го върнем, ровейки в себе си, търсейки причината, поради която мъжът не иска да се върне.

В повечето случаи жената не може да върне мъж, защото не знае как да намери подход към него. Но понякога е достатъчно просто да знаете малък трик, за да постигнете това, което искате.

Овен

Запомнете едно важно нещо: мъжът Овен никога няма да признае вината си, дори да е грешил хиляда пъти. Не се опитвайте да го върнете веднага, оставете го за малко, оставете го да помисли и да се успокои. И едва тогава действайте! Кажете му, че той е най-добрият, признайте неговото превъзходство – и ще видите, той веднага ще се върне при вас!

Телец

Всъщност мъжът Телец рядко напуска връзка сам. Най-честата причина за това е друга жена. И затова, за да се върне, първо ще трябва да се справите с този, който е влязъл във връзката ви, а също така да разберете какво го е закачило за нея и да станете десет пъти по-добри от нея.

Близнаци

Смелостта и наглостта ще ви помогнат да върнете мъжа си Близнаци обратно. Не бива да се задълбочавате в себе си и да търсите причини, поради които той ви е оставил, защото понякога дори самият мъж не може да обясни това. По-добре да предприемете действия веднага. Правете уж случайни срещи, попадайте заедно в една и съща компания, пишете любовни съобщения – той ще види, че все още не сте безразлични към него и определено ще се завърне.

Рак

Емоционалният мъж Рак се нуждае от проява на майчина грижа и създаване на идеални условия, където да се чувства комфортно и защитено. Погрижете се за него, приемете вътрешния му свят и му покажете, че никога няма да го напуснете – това са всички тайни.

Лъв

За да може Лъв да се върне към връзка с вас, ще бъде достатъчно да се съгласите с всички негови условия и да приемете правилата му. Ако обещаете, че ще му се подчинявате, няма да ревнувате, винаги се съгласявайте с неговото мнение и го приемайте като аксиома и освен това изглеждате перфектно при всякакви обстоятелства, можете да смятате, че той вече е ваш.

Дева

Най-добре е да не се карате с мъж Дева и дори да не се опитвате да стигате до конфликти. И всичко това, защото такъв мъж дълго време ще натрупва оплаквания и за миг решава да се раздели с вас. Ще бъде много трудно да се върнете, а в някои случаи ще бъде и невъзможно.

Везни

Мъжът Везни почти цял живот търси идеалната жена. Това вероятно е причината, поради която такива мъже рядко успяват да създадат семейство за цял живот. Ако мъжът Везни си тръгне, това означава, че е намерил друг. Ако се опитате да елиминирате съперника си, ще върнете човека. Но след известно време той ще започне отново търсенето си.

Скорпион

Ако искате да върнете мъжа Скорпион, ще трябва да се опитате да му покажете, че без него животът ви е тръгнал надолу, че не можете да се справите без него. И когато Скорпионът разбере и види това, той ще се върне при вас, при условие, разбира се, ако ви обича.

Стрелец

За да може мъжът Стрелец да забрави и да прости всички обиди, е необходимо да проявите решителност и дори някакъв вид досада. Не се страхувайте да изглеждате натрапчиви, точно това трябва да бъде направено за Стрелеца, за да се върне.

Козирог

За да върнете мъж Козирог, трябва да действате комплексно. Вечеряйте романтично, правете му комплименти, хвалете го и пак го хвалете. И не забравяйте да покажете, че му се доверявате напълно. Той трябва да почувства доверието ви към него, но вие от своя страна трябва да спечелите доверие от негова страна – само в този случай той ще се върне.

Водолей

Ще бъде доста трудно да върнете такъв мъж, но ако опитате, всеки може да го направи. Основното е колосалното търпение, както и да му се даде пълна свобода на действие. Просто помислете десет пъти, преди да върнете такъв мъж, дали наистина го обичате. В края на краищата, след като се върне във връзката, той ще започне всичко отначало.

Риба

Много е трудно да върнете мъжа Риби обратно. И всичко това, защото вътре в него постоянно бушуват емоции на различни противоречия, с които дори той самият не може да се справи. За да върнете такъв мъж, трябва да имате огромно търпение и освен това да имате професионално разбиране за психологията. Веднага щом разберете защо той ви е напуснал, веднага ще намерите начин да върнете сърцето му.

 

Източник: За жената