Начало КЛЮКАРНИК Пиян участник развесели в „Черешката на тортата“

Пиян участник развесели в „Черешката на тортата“

294
Сподели

Актьорът Филип Аврамов-Фицата не успя да спечели плакета в „Черешката на тортата“ миналата седмица, но пък се превърна в безспорна сензация сред зрителите.

Фицата очевидно преживява тежък период в личния си живот и това е причината да търси утешение в алкохола. Той се лута между две жени-първата съпруга Милена и Севинч, с която се събра, след като се раздели с Милена.

И двете има по една дъщеря. Преди година стана ясно, че Милена и Фицата отново се опитват да си дадат шанс и дори живеят заедно, а Севинч сама отглежда детето си. Миналата седмица актьорът имаше участие в „Преди обед“, а анонсът гласеше, че той ще гостува на Сашо и Деси с „бившата си съпруга“,  пише „Хотнюз“.

Милена обаче така и не се появи в студиото, като обяснението бе, че гледа болното си дете. Повече от ясно е обаче, че това просто е извинение и Милена се е ядосала на определението „бивша съпруга“ . В интервю наскоро Аврамов призна, че е бил на рождения ден на втората си дъщеря –тази от Севинч буквално за час, за да не закъснение за снимките на Черешката. Явно той не живее със Севинч, но защо нарича и Милена „бивша съпруга“ не е ясно. Може пък от два стола просто да е паднал на земята.

 

Източник: show.blitz.bg