Начало КЛЮКАРНИК Даяна Ханджиева изуми с признания за отношенията си с починалата Лорина Камбурова...

Даяна Ханджиева изуми с признания за отношенията си с починалата Лорина Камбурова (СНИМКИ)

284
Сподели

Актрисата Даяна Ханджиева не издържа и призна в какви отношения са били с покойната й колежка Лорина Камбурова, която си отиде от този свят след усложнения от коронавирус през май в Москва.

Както е известно двете актриси си партнираха в сериала „Скъпи наследници“, който пожъна небивал интерес в зрителите. А това, което сега споделя Ханджиева, изуми всички.

Тя не скри, че между нея и Лорина е имало напрежение и дори известно съревнование от страна на самата Ханджиева. Оказва се, че Даяна завиждала на таланта и харизмата на Лорина и я усещала като конкуренция.

„По някакъв начин винаги съм се опитвала да я догоня. Тя не е изпитвала такива конкурентни чувства към мен. Имаше моменти, в които се опитваха да ни скарат и дори успяха за малко“, спомня си участничката във „Фермата“.

Въпросните интриги, които създали напрежение помежду двете, били подклаждани, но за радост актрисите осъзнали фалша. „Реално не сме таили лоши чувства една към друга“, казва Даяна в интервю за столичен таблоид. И добавя, че не би нарекла Камбурова „приятелка“ в най-истинския смисъл на думата, тъй като не са се чували всеки ден.

 

„Обаждах й се да я поздравявам за успехите и новите върхове, които покоряваше, да се интересувам за нея. Имах нужда от време на време да я чувам, да знам как е. Не ми се е случвало с друг човек, за самата мен беше необяснимо защо се случи точно към Лорина“, разказва Даяна.

Относно заболяването на колежката си Даяна Ханджиева не е наясно, знаела е единствено, че Лорина много често правела пневмонии, но и редовно спортувала, хранела се здравословно.

 

Източник: show.blitz.bg