Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Овен, Лъв и Стрелец във вторник ще имате повод за...

Ако сте Овен, Лъв и Стрелец във вторник ще имате повод за радост, Близнаци, Везни и Водолей важна новина за бъдещето

172
Сподели

Като цяло вторник води към това всички да се заемат със своята лична стабилизация. Това ще даде важната основа за бъдещото ви представяне.

То ще обхване следващите няколко дни. Бъдете амбицирани и не се предавайте при трудности!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате повод да се зарадвате за нещо. Това ще бъде хубав ден за начало на нещо ново и важно за вас в професионален или бизнес план. Избягвайте конфликти или неприятности с хора, с които имате проблематични отношения.

Овен – вторник ще бъде благоприятен ден за работа свързана с пътуване или пътуване по работа, развитие на професионални или бизнес контакти с хора от различни разстояния.  Лъв – изненадата днес по някакъв начин ще бъде свързана с момиче или с млада жена.  Стрелец – бъдете внимателни с плановете си за днес. Бъдете предпазливи в разговори или планове свързани с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, вторник може да се окаже ден, в който който неочаквано ще възникне конфликт. Днес всяка ваша дума или коментар ще се приемат буквално, така че внимавайте с шегите си. Сега за вас ще бъде най-важно да избягвате неприятностите и конфликтни хора.  Телец – една новина или разговор ще провокира различни размисли у вас. Премислете добре едно предложение или покана.  Дева – чудесен ден, с възможности за реализация на важни за вас планове и идеи.  Козирог – финансовите ви дела ще са важни и вероятно в голяма степен зависими от действия или решение на жена.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник, ще следите новини и събития, които се случват в друг град или държава, които ще имат важно значение за вас, за вашите професионални или финансови планове. Това ще бъде благоприятен ден за планове и контакти свързани с далечни пътувания или за планиране на такива. Изненадите днес ще дойдат чрез хора, които обичате. Вторник ще бъде благоприятен ден за работа и най-вече за създаване на нови професионални или бизнес контакти.  Близнаци – ще се тревожите за дете или по-млад човек от вас. Новините днес ще са различни, с различна емоционалност и въздействие върху настроението ви. Представители на зодиака родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще са причина за безпокойство.  Везни – днес може да промените живота си по някакъв начин или някакво събитие да предизвика една неочаквана промяна в начина ви на живот.  Водолей – не всичко днес ще се развива по мед и масло. Ще имате едни очаквания, но събитията ще имат друго развитие, настроението ви също…

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник вложете повече търпение при изпълнение на ежедневните си дела, независимо дали те са свързани с вашата работа, с вашия дом или семейство. Практичното разрешаване на всеки проблем ще ви спести евентуални загуби. Определено сега не е време за разточителство, а за икономичност при разпределение на наличните средства в семейния ви бюджет. Днес избягвайте да правите планове или да имате очаквания свързани с пътуване или с хора от други градове и села, тъй като развитието им ще е съвсем различно. Във вторник ще ви зарадва новина или разговор с мъж.  Рак – любовният ви живот ще бъде източник на притеснения. Жените да обърнат внимание на някои гинекологични неразположения.  Скорпион – днес мнозина от вас ще имат повод да купят подарък или цветя. Ще отидете някъде, вероятно да покажете уважение към човек, който има някаква заслуга за вас.  Риби – финансовите проблеми, с които ще ви се наложи да се справяте днес най-вероятно ще имат връзка към неочакван разход на пари.

 

Източник: За жената