Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, сряда благоприятен ден за покупки, Телец,...

Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, сряда благоприятен ден за покупки, Телец, Дева и Козирог благоприятен ден за контакти

58
Сподели

Сряда ще бъде горе-долу спокойна и слабо натоварена от към всякакви ангажименти. Това ще ви позволи да се заемете с личните си дела, а не само да мислите само за делови проблеми.

Опитайте да подредите мислите си и ще продължите смело напред!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес бъдете внимателни и дипломатични в отношенията си с хора, с които ще имате контакт. Това ще бъде благоприятен ден за покупки или за продажби, за подобрения или за нови неща в дома ви и др. Сряда носи за вас интересни сънища и предчувствия.

Овен – днес определено ще има целенасочени провокации към вас и вашето търпение. Дали ще допуснете въвличането си в неприятна ситуация или конфликт, ще зависи изцяло от вас.  Лъв – добрите новини или преживявания днес в голяма степен ще имат отношение към хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец.  Стрелец – внимание днес ще изиска разговор или събитие свързано с мъж от семейството ви.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда ще имате благоприятен ден за контакти с хора от различни краища на света. Днес ще имате странни преживявания свързани с хора от Отвъдното. Този ден ще благоприятства новите познанства, които ще ви обогатят с полезна информация.  Телец – този ден може да ви изненада с някои промени в работата или в бизнеса ви.  Дева – интересни новини може да получите от приятели или познати, които живеят на разстояние от вас. Благоприятен ден за пътуване.  Козирог – предстоят ви няколко важни решения, които ще трябва да обсъдите в семейството си.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда бъдете предпазливи в контактите си с човек, който живее в друго населено място, и когото не познавате лично. Днес мнозина от вас ще се окажат неподготвени за една стресова ситуация или събитие. В сряда за вас ще бъде важно да можете да разчитате на подкрепата на приятели или партньор. Това ще бъде благоприятен ден във финансов план, ако имате подобни ангажименти.Това ще бъде неблагоприятен ден за изясняване на любовни  отношения, за търсене отговори на въпроси, за които знаете, че ще ви разочароват. Близнаци – днес ви се дава да преживеете няколко изненади и поне една от тях ще има връзка с пари или с документ.  Везни – денят носи ангажимент или разговор с жена, която ще срещнете за първи път, или с която не сте се виждали отдавна.  Водолей – неприятна новина може да ви разстрои, въпреки че тя по-скоро ще касае човек, когото познавате, а не лично вас.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда от вас ще се изиска да проявите по-голямо разбиране към чувствата и желанията на хора от вашето семейство или от близкото ви обкръжение. Мислете преди да говорите, приспособявайки се към новите ситуации, Бъдете дружелюбни към новите хора в живота ви или към тези, които поради някаква причина имат лошо настроение. През този ден голяма част от девойките и младежите, родени под този зодиакален знак, ще имат очаквания за получаване на пари или за добро развитие на финансовите си дела. Този ден обаче ще натъжи някои от вас, с неприятна новина свързана с човек, когото познавате отдавна.  Рак – основните ви очаквания и действия днес ще имат връзка с вашата любов или с хора, които вие обичате.  Скорпион – притесненията ви днес ще имат основно битов характер, грижи за имот или собственост, която притежавате.  Риби – денят ще бъде труден за девойките и младите жени, защото ще преживеете разочарование, ще бъдете наранени от думи или обида на човек, който е достатъчно близо до вас.

 

Източник: За жената