Начало ЗДРАВЕ 14 дневно ударно сваляне на корема за лятото

14 дневно ударно сваляне на корема за лятото

153
Сподели

Ако все още се борите да загубите последните няколко килограма, има едно нещо, което може би никога не сте смятали за чудесно средство за изгаряне на мазнини.

Почти навсякъде е благодарение на многобройните ползи за здравето. Нищо чудно, че топ модели, известни спортисти и дори световни организации препоръчват кокосовата вода като здравословна напитка.

Ние открихме 8 сериозно впечатляващи причини, поради които трябва да опитате да пиете кокосова вода всеки ден!

 

8. Отслабвате по-лесно и бързо.

Опитайте се да замените безалкохолните напитки и други сладки напитки с кокосова вода, ако планирате да отслабнете и да ги спрете завинаги . Това е естествена нискокалорична напитка , която ви кара да се чувствате по-дълго време сити. Опитайте да изпиете чаша кокосова вода преди хранене – ще ядете по-малко.

 

7. Тялото ви остава добре хидратирано.

Кокосовата вода помага за възстановяване на енергията и поддържа оптималния баланс на течностите в организма . Нищо чудно, че се използва широко сред спортисти, които препоръчват да се използва кокосова вода преди, по време и след тренировка.

 

6. Няма да имате повече проблеми с храносмилането.

Поради високата си концентрация на фибри , кокосовата вода помага за предотвратяване на лошо храносмилане. Световната здравна организация дори препоръчва използването на кокосова вода за лечение на диария при деца.

 

5. Кръвното налягане става стабилно.

Проучванията показват, че кокосовата вода има значителен ефект върху кръвното налягане , понижавайки систолното налягане със 71% и диастолното налягане с 29%.

 

4. Получавате сияйна и гладка кожа.

Като чудесен източник на антиоксиданти , кокосовата вода може едновременно да изхвърля токсините и да осигурява жизненоважни хранителни вещества. Освен да я пиете, можете също да опитате да го прилагате върху лицето си всеки ден. Тя ще се бори с примесите и ще остави кожата ви здрава и красива.

 

3. Промените в настроението и стресът ще спрат да ви притесняват.

Кокосовата вода съдържа разнообразни витамини. Всъщност витамините от B-комплекс ви помагат да намалите стреса и да предотвратите промени в настроението. Магнезият увеличава производството на серотонин, чийто дефицит може да причини депресия.

 

2. Получавате изцяло естествено средство за махмурлук.

Ако снощи сте се забавлявали малко, опитайте с кокосова вода, за да ви върне към живота. Тя е богата на хранителни вещества, които могат да помогнат за рехидратирането на тялото ви и за възстановяване на изгубените витамини. Кокосовата вода всъщност е 95% чиста вода , така че това е най-добрата напитка за възстановяване на водния баланс.

 

1. Можете да забавите процеса на стареене.

Кокосовата вода е естествен източник на цитокинини , растителни хормони, които правят чудеса за нашето здраве. Те не само са отговорни за клетъчното делене, давайки ефект против стареене, но и намаляват риска от свързани с възрастта заболявания, като рак и тромбоза.

 

Източник: За жената