Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Рак, Скорпион и Риби в четвъртък ще имате благоприятен ден,...

Ако сте Рак, Скорпион и Риби в четвъртък ще имате благоприятен ден, Близнаци, Везни и Водолей резултати от вашите срещи и разговори

94
Сподели

Четвъртък е ден, през който трябва да проявите търпение спрямо обстановката около вас. Не бъдете наивни и не вярвайте на глупости, само защото ви звучат добре.

Бъдете концентрирани за да не допуснете наивна грешка от личен характер!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък ще се ангажирате с разговор свързан с бъдещето роднини. Днес ще имате повече домашни ангажименти, така че избягвайте да се ангажирате с други неща, за които вероятно няма да имате достатъчно време.

Днес бъдете готови да приемете предложение, чието развитие ще бъде през следващите дни. Това е динамичен ден, в който напрежението ще повлияе върху неврвната ви система и емоционалната ви стабилност. Жените родени под този зодиакален знак нека приемат събитията днес спокойно, без да губят контрол върху своите емоции и чувства.

Естественото развитие на някои събития в живота ви е по-бавен процес, но по-важен е резултата, нали? Мъжете ще имат очаквания за развитието на някои събития или обещания, но най-вероятно ще бъдат изненадани с нещо.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък ще имате повече задачи с кратък срок на изпълнение. Денят вещае срещи и контакти, които поради тяхната важност не може да отложите или забавите. Четвъртък обаче може да ви изненада приятно със събитие, което ще промени плановете ви за близките седмици. В работата си може да срещнете нови хора, нови клиенти или колеги. Внимание ще изискат отношенията ви с тези, които са родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Любовния ви живот днес ще се повлияе от голяма степен от атмосферата в дома ви, отношенията ви с роднини, които по един или друг начин влияят на вашите отношения. Това ще бъде благоприятен ден за дела свързани с домашния интериор, ремонти и подобрения, работа в дома или в градината, покупка на нови вещи и други имуществени дела.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък бъдете предпазливи във финансовите си дела. Внимание ще изискат действия с непознати хора или такива, за които имате някакво притеснение. Четвъртък ще бъде ден, в който ще очаквате конкретни резултати от вашите срещи и разговори, които сте осъществили през последните дни. Това може да ви направи нетърпеливи, което може да навреди на делата ви. Днес бъдете по-дипломатични в любовните си отношения. Избягвайте връщане към минали грешки или преживявания. В четвъртък внимавайте във всичко, което има връзка с някакъв документ или договор. Разкриването на една тайна, узнаването на една клюка или злонамерен коментар по ваш адрес ще ви обиди много и може да бъде причина както за лошо настроение, така и за отказ от ваши предишни намерения.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще имате благоприятен ден за организация и промени в планове и отношения. Преди всичко такива действия са наложителни там, където се усеща застой или отлив от постигнатото. Не е нужно да променяте неща или отношения, които работят добре и ви носят успехи или удовлетворение. Това е благоприятен ден за пътуване и за развитие на контакти с хора отблизо и далеч. Днес може да се срещнете с приятели, роднини или други важни и приятни за вас хора. Може да посрещнете гости в дома си или да отидете в дома на някой, който вече ви е поканил.

 

Източник: За жената