Начало КЛЮКАРНИК Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота...

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота неочаквани пари! Рак, Скорпион или Риби бъдете предпазливи!

270
Сподели

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, събота ще бъде един чудесен ден за пътуване, особено ако имате предварителен план за това. Днес може да бъдете изненадани с неочаквани пари или с малка печалба.

Събота ще даде късмет във важен или труден момент на родените под тези три зодиакални знака. Изненада днес може да дойде чрез жена над 35 годишна възраст, която ще ви съобщи някаква новина, с която ви предстои да се срещнете и др. В любовния си и семеен живот избягвайте конфликти и противоречия.

Овен – чудесен ден, особено ако успеете да го изпълните с добри дела, с изпълнението на важни задачи за семейството.  Лъв – няма да сте спокойни днес. Ще ви притискат различни лоши мисли или предчувствия. Усещате задаваща се в живота ви промяна, която обаче не ви носи нищо хубаво.

Стрелец – неприятностите днес ще са плод на вашите емоции и липса на разбиране чувствата и желанията на хората около вас. Ще изпитвате силно собственическо чувство към семейните ви притежания, което може да обиди останалите членове на семейството ви.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще имате благоприятно време за сериозен разговор свързан с членове на семейството си или с други роднини. Денят вещае важно събитие или емоционална среща с роднини или с приятели. Това ще бъде един хубав и динамичен ден, с възможности за промени или пътувания от всякакъв характер. В любовния ви и семеен живот оставете другите да организират по свое желания преживяванията през този ден.  Телец – и днес ще ви занимават различни финансови дела, но по-скоро като планиране на предстоящи разходи през новата седмица.  Дева – новините днес ще имат важно значение за настоящите ви или бъдещи дела и интереси.  Козирог – днес живота може да ви изненада с един подарък, който не е задължително да бъде материален.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота е възможно да преживеете неочаквани здравословни смущения, настинки или инциденти. Денят вещае интересен разговор или среща с човек, който не е от кръга ви роднини. Това ще бъде благоприятен ден за търсене и намиране разрешения на семейни проблеми и затруднения. В любовния ви и семеен живот важен фактор ще бъде вашата или на партньора ви работа. Трудно ще се загърбят важните задачи, за да се прекарата едно лежерно време с любимия човек. Това ще бъде добър ден за запознанства, чрез различни специализирани агенции, сватовница и др.  Близнаци – днес ще имате благоприятно време за пътуване. Излезте някъде извън вашия дом, извън вашия град, осигурете си някакви нови преживявания.  Везни – днес бъдете смирени, изпълнявайте ежедневните си задачи и задължения и не притискайте нищо и никого да ви следва. Пазете се от кражба или загуба.  Водолей – любовния ви живот днес може да бъде извор на най-различни преживявания.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще бъде добре да дадете повече доверие на хора от семейството си, да ги подкрепите при реализирането на важна за тях цел или идея. Днес бъдете предпазливи при споделяне на лични преживявания с приятели. Събота носи неочаквани, но интересни или благоприятни новини от финансов характер. Днес ще очаквате важна новина или събитие свързано с родственик. Някои от вас ще присъстват на събиране, което ще изиска цветя или подарък.  Рак – днес нещата няма да се развиват така както вие искате, което не означава, че ще бъде нещо лошо за вас. Понякога трудно приемате промените… Скорпион – денят може да се запомни с едно ново познанство или приятелство.  Риби – чудесен ден, ако умеете да се радвате на това, което живота ви дава.

 

Източник: За жената