Начало ВЕСТИ Само момиче посети Турция и разкри наистина ли местните мъже са нахални...

Само момиче посети Турция и разкри наистина ли местните мъже са нахални свалячи

302
Сподели

Рускинята посети Турция и опроверга широко разпространения мит, според който местните мъже натрапчиво проявяват внимание към туристките.

Момичето отбеляза, че за да „оцените истински как местното население се отнася към руснаците“, трябва да посетите страната не с организирани екскурзии, а „сами“.

„Начинът, по който персоналът се отнася с нас в хотели, където руските туристи почиват, изобщо не е показател“, смята тя.

Момичето обясни, че понякога самите туристи се държат грубо и неприлично, вследствие на което персоналът на хотела „понякога си позволява и грозно поведение“.

Рускинята призна, че по време на малкото си самостоятелно пътуване из страната е срещнала само доброжелателно отношение от турците.

Според нея не само турците досаждат на момичетата с молба да се запознаят. Например туристката разкри, че „жените проявяват не по-малък интерес“ към жители на Русия, Италия или Испания.

„Достатъчно е да стане ясно, че не проявявате интерес и по-често ще оставате сами. Във всеки случай в Турция няма опасност за жените“, увери пътешественичката.

Независимо от това, авторът на блога призова руските жени да не се заблуждават и да не приемат „постоянните апели“ на продавачите на пазара, плажа или кафенето като опит за флирт.

 

Източник:  pochivka.blitz.bg