Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Овен, Лъв и Стрелец благоприятен за получаване на пари, Телец,...

Ако сте Овен, Лъв и Стрелец благоприятен за получаване на пари, Телец, Дева и Козирог изненада

89
Сподели

Реален шанс за сполука ще съпътства представителите на зодиака днес. Ще имате отлична възможнсот да развиете цялостното си положение в личен и обществен аспект.

Това се дължи на цялата работа, която сте свършили до този момент!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще проведете разговор, който касае бъдещето на ваш роднина или приятел. Възможно е да ви поискат съвет, мнение, насоки. Любовният живот на повечето от вас ще е интересен, въпреки че може да не се развива според очакванията ви.

Като цяло денят ще е благоприятен за получаване на пари, работа с финансови документи и др. Също така петък ще благоприятства пътувания наблизо или далеч.  Овен – неприятностите днес ще бъдат свързани предимно с дете или с по-млади от вас хора (или такива, които нямат достатъчно житейски опит).  Лъв – здравето ви е нестабилно, защото позволявате да се тревожите за прекалено много неща. Създайте си комфорт и настроение с някаква покупка или подарък.  Стрелец – петък ще бъде благоприятен ден за работа с документи, уреждане на финансови отношения или други споразумения.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък се опитайте да запазите баланс между семейните и професионалните задължения. Постарайте се да свършите повече работа днес за да можете да си осигурите спокойствие през почивните дни. Разговор с приятел ще ви изненада с получената информация. Възможно е кратко напрежение в брачните ви отношения. В любовта си покажете склонност към отстъпки или компромиси, не е време за битки.  Телец – днес приоритет по някаква причина ще бъдат вашите семейни дела и роднински отношения.  Дева – изненадите днес ще споходят предимно мъжете над 35 годишна възраст.  Козирог – ще бъде хубаво да прекарате част от деня си у дома, планирайки важни за бъдещето си стъпки, разумно, мъдро, пресметливо, а не водени от емоции или капризи.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще преживеете безпокойство свързано с проблем в дома ви или с възникването на неочакван битов ремонт. Днес внимавайте при покупката на нови вещи или дрехи. В любовните си и семейни отношения ще проявите по-голяма активност. Ваша нова любовна връзка може да създаде неочаквано напрежение. Днес внимавайте за какво си харчите парите, особено ако се надявате на нови приходи през следващата седмица. Това е чудесен ден за постигане на реални успехи в работа или в бизнес.  Близнаци – трудно ще реализирате плановете си днес. Идеите ви ще се окажат нереализуеми на този етап или други обстоятелства и хора ще ви стопират.  Везни – днес ще имате успех в неща свързани с пари: работа, документи, договори, продажби и др.  Водолей – чудесен ден ако сте склонни да покажете и дадете най-доброто от себе си.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще ви бъде трудно да запазите лоялност в отношения с хора, които вършат нередни, злепоставящи други хора неща. Трудно или почти невъзможно ще бъде да ги подкрепите, както и да ги разубедите в собствените им действия. Това е ден, който ще бъде важен за вашите родмантични и любовни отношения. Възможни са разговори свързани с бъдещо съвместно съжителство или брак. Днес не допускайте манипулативни действия от страна на други хора, които ще искат на всяка цена да постигнат свое желание.  Рак – настроението ви ще е минорно, за което вина може да има някой роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Младите мъже и момчетатаще прекарат голяма част от деня си с приятели.  Скорпион – новините днес ще се променят почти всеки час. Всяка информация, която ще получите ще се окаже предпоследна.  Риби – благоприятен ден за любовни срещи, за ново запознанство или представяне.

 

Източник: За жената