Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп на Василиса Володина за следващата седмица-ТЕЛЕЦ Успешна седмица...

Седмичен хороскоп на Василиса Володина за следващата седмица-ТЕЛЕЦ Успешна седмица БЛИЗНАЦИ Благоприятна седмица

365
Сподели

През следващите дни за Овните се очертават общи успехи, но и силно напрежение, а Телците ще действат напълно характерно по делата си. Сполуката за Близнаците не би могла да бъде изненада, а Раците да владеят нервите си.

Лъвовете ще действат успешно през дните, а за Девите периодът е категоричен. Везните да се владеят, а за Скорпионите етапът засилва емоциите. Стрелците да внимават с драмата, а Козирозите поемат към напредък. Водолеите да се мобилизират, а Рибите да действат с размах.

ОВЕН

За да съзрете по-скоро решението на проблемите си е нужно да се освободите от емоциите, които ви владеят и да насочите трезвата си мисъл в правилната посока. Доста нервен и напрегнат етап, през който не ви липсват възможности за материален успех. Ще го осъществите в условията на значителното нервно напрежение, характерно сега за всички сфери на материалния живот. За момента е важно да се съхраните в психически и физически план, а през месеца, в чието начало сме ще реализирате целите си. В петък и през уикенда действате успешно. Единствено понеделник ще донесе повече напрежение. Делниците ще ви донесат успехи.

 

ТЕЛЕЦ

С творчески подход и разумни действия ще насочите енергията си в желаната посока. Преди началото на настоящото седемдневие, голяма част от Телците са планирали целите, по които ще действат усърдно през новата седмица. Дано тази готовност да не се окаже закъсняла! Вижда се решителността ви, но и действията на противниците ви, които умело работят против вас не са спрели.  Независимо от това, ситуацията за момента е в ръцете ви и действащата характеристика ще е валидна за периода. Без тежкият понеделник останалите дни са успешни.

 

БЛИЗНАЦИ

Последователно и с усърдие ще отхвърляте задачите си и ще преследвате целите си. И за Близнаците предстоящият седмичен етап се оказва успешен, въпреки че няма да реализират целите си в пълнота. За повечето от родените в знака е виден сблъсъка с проблеми по въпроси от делово естество. Част от тях няма да успеете да решите. Такъв  шанс едва ли ще имате през август, защото месецът е приоритетен за годишен отпуск. Почти както за „съседите” ви Телци, седемдневието ще премине с успех. При вас дори шансът за сполука надвишава валидния за предния знак.

 

РАК

Многообразието от интереси и занимания, на които посвещавате времето си, ще провокират активността ви за реализацията им. Етапът е благодатен и за представителите на Рак, чиято професионална и делова изразителност през седмицата ще е по-наситена с действия и с резки нервни изблици до степен на агресия. Наложително е да сте по-овладени и да не предизвиквате или  създавате условия за противоречия. В петък и неделя действате успешно, а събота носи противоречия. Понеделник и четвъртък ще са трудни дни, вторник ще бъде успешен, а в сряда ще отстранявате възникнали проблеми.

 

ЛЪВ

Следвайки логиката на мислите си, гъвкаво и без конфликти ще вървите напред. Характеристиката за седмицата на Лъвовете е положителна и подчертава, че родените в знака ще действат успешно за реализацията на целите си. Периодът е много добър за финансова реализация, но следва да сте внимателни и да се съобразявате с действащите обстоятелства, защото ще възникнат остри противоречия и много нерви. Петък и почивните дни преминават успешно. Без силно напрегнатият понеделник и нервният четвъртък, успешни са и останалите дни.

 

ДЕВА

Предложения за съвместни начинания или други творчески проекти ще ви поставят в трескава подготовка по реализацията им. Без да омаловажаваме високото ниво на личната ви отговорност, чието ниво ще е почти непроменимо през периода, новата седмица подчертава, че сполуката при осъществяване на деловите цели и  дневните задачи ще е постоянно с вас. Действайте внимателно по целите си и бъдете предпазливи, защото в хороскопа ви за предстоящото седемдневие има указания за удари от противниците. Изключение от благоприятните дни прави само напрегнатият и неудобен понеделник.

 

ВЕЗНИ

Изискванията към другите ви задължават да проявявате повече яснота в собствените си действия, за да бъдете разбрани и да получите очакваната подкрепа. Характерен с високо ниво на нервност и с постоянно възникващи събития, които подържат последното без съществена промяна, ситуацията при Везните е почти „замръзнала” на нивото от предната седмица. Ще е добре, ако сте  по-сдържани, защото има ли сблъсъци, потърпевши винаги са и двете страни. Петък и уикендът ще са успешни за целите ви. В понеделник трудно постигнете успех, вторник носи добри промени, сряда е сполучлива, а четвъртък ще бъде нервен.

 

СКОРПИОН

Разгръщайки силите си в много посоки, ще се натоварвате допълнително и с чужди ангажименти, но няма да съжалявате. Макар и не лош за представителите на Скорпион, седмичният период ще е напрегнат и ще предизвика у мнозина от родените състояние на повишена нервност. За някои ще е основателна, защото ще е предизвикана от последвали проблеми с опоненти. В професионален аспект макар и нервен, етапът предоставя добри възможности за успешни действия. Петък и почивните дни са напрегнати, но и успешни. Следват три също успешни дни, а четвъртък ще е неудобен и напрегнат.

 

СТРЕЛЕЦ

Използвайте енергийният си подем и го насочете в правилната посока, за да реализирате плановете си. Стрелците са стъпили на прага на промените, а в такива периоди нервността е остро засилена, без да са видими и доловими причините за състоянието на напрегнатост. Гневът ще ви обхваща внезапно и с неподозирана интензивност, а вашата най-главна задача ще е да го укротите. Не успеете ли, ще настъпят проблеми в отношенията, а последните не предвещават добро. От петък до понеделник дните са напрегнати, а следващите носят промени.

 

КОЗИРОГ

Мислите ви са насочени към предстоящо събитие, което изцяло ви е обсебило. То ще приключи успешно и няма причина за безпокойство. Етап, предоставящ добри възможности за материална стабилизация, за реализация на някои лични цели и за успешни действия в обществените среди, но едновременно с това ясно се очертава възникването на домашни проблеми и недостатъчна съгласуваност във взаимоотношенията с близки и приятели. Петък е благоприятен, а уикендът и понеделник са напрегнати. Във вторник преодолявате проблеми, а сряда е носител на промени. В четвъртък ви притесняват противнци.

 

ВОДОЛЕЙ

Въпреки умората и жегите, ще намирате удовлетворение в работата си, особено занимаващите се с бизнес. Водолеите следва да се мобилизират във висока степен за реализацията си. Към това трябва да се прибави и необходимостта от търпение, както и задължителното избягване на конфликтите. Онези, които не са отстранени своевременно, може да прераснат в саморазправа. Не проявявайте афинитет към неправомерни действия, защото със сигурност ще си навредите. Без сполучливите понеделник и вторник, напрежението през другите дни ще е силно и изразително.

 

РИБИ

С желание ще се отдадете на амбициите си и нищо няма да спре успешния ви ход. Настоящият период изисква повишена предвидливост и енергични действия за целите ви, както и по-изразително присъствие в приятелските среди, които при необходимост ще ви помогнат и подкрепят. Рисковете при реализирането на деловите цели ще създадат реална опасност за ярки неприятности. Наблегнете върху контактите в обществените среди, които за тази седмица се оказват твърде плодотворни. Действайте енергично по делата си, за да е успешна седмицата ви.

 

Източник: За жената