Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Рак, Скорпион и Риби, събота ще бъде разнообразен ден, Телец,...

Ако сте Рак, Скорпион и Риби, събота ще бъде разнообразен ден, Телец, Дева и Козирог благоприятен ден за пътуване

60
Сподели

Денят ще даде началото на нов надежден етап от битието ви. Въпреки това не пренебрегвайте мнението на околните, ако опитват да ви дадат добър съвет.

Преценете внимателно ситуацията преди да предприемете действие!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, събота ще бъде един динамичен, но нестабилен ден за вас. Ще възникне ситуация, която ще ви провокира към вземане на решение за една необходима промяна. Днес запазете спокойствие, ако ви се наложи да отложите свои планове или срещи.

В любовта ви очакват емоции, но контролирайте собствените си чувства, за да не възникне нежелано напрежение. Правете смели планове за следващата седмица и се подгответе добре за тяхното изпълнение.  Овен – днес ще имате ангажименти свързани с бита във вашия дом, с малки ремонти или подобрения.

Чудесен ден за реализация на творчески планове, ако сте ангажирани с такива.  Лъв – в събота ще бъде добре да пътувате с децата си, да им покажете нови и интересни места или да ги срещнете с други ваши роднини. Някои от вас може да посрещнат свое дете, което ще дойде от друго място, където живее или работи. Като цяло събота ще благоприятства пътувания с любими хора.

Стрелец – ще имате някои мрачни мисли в главата си, които ще са породени от лош сън, лоша новина или необяснимо предчувствие за предстоящи проблеми и неприятности.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще имате благоприятен ден за пътуване, особено ако планирате да съчетаете полезните с приятните неща. Ако останете в дома си ще ви се наложи да оправяте неща, които сте изоставили през седмицата. Днес отделете повече време за родители или за собствените си деца. Конфликтите, там, където възникнат такива, ще са съпроводени с много емоции и обвинения. Внимание ще изиска любовния ви живот, особено ако връзката ви е поставено под силно напрежение.  Телец – нормално е да имате някакви предварителни планове и очаквания за този ден, но реалността определено ще се окаже по-различна.  Дева – днес повечето от вас ще отделят време за приятни срещи и преживявания с приятели. Добре е да внимавате, какво споделяте с тях.  Козирог – настроението ви е нестабилно, ту се усмихвате за нещо, ту някой или нещо ви ядосва. Търсете баланса в емоциите си и преминете без проблеми през този ден (ако това е възможно!).

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота може да свършите много работа, затова не бъдете мързеливи или апатични. Съдбата ще ви даде възможности да постигнете много в дома си, в стопанството или на работното си място. Днес ще ви заинтригува новина от друго населено място. Неприятна новина свързана с хора, които познавате може да ви разстрои или разочарова. Днес може да обсъждате действия от финансов характер, с които ще се ангажирате през новата седмица. Ще бъде важно да не игнорирате нито една новина, информация или предложение, което ще получите днес.  Близнаци – ще сте нетърпеливи, сприхави, изнервени, което ще ви направи трудни за общуване.  Везни – днес трудно ще общувате с другите хора, сякаш говорите на два различни езика. Проявете търпение най-вече към представителите на Телец, КОзирог или Дева.  Водолей – важен ден, защото някои събития днес ще изискат от вас конкретни отговори или решения.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, събота ще бъде един разнообразен ден, в който ще можете да реализирате различни промени, да пътувате или да преживеете някаква авантюра. През този ден ще бъде важно да комуникирате повече с човека до вас, което ще освежи любовната ви връзка. Ако пътувате и шофирате днес избягвайте прояви на самонадеяност. В събота тези от вас, които работят вероятно ще се сблъскат с неочаквана ситуация, в която не трябва да реагират прибързано.  Рак – този ден ще бъде по-специален за момичетата и за младите жени, въпреки, че и останалите ще имат с какво да запомнят този ден.  Скорпион – срещите и разговорите, които ще имате днес ще определят ангажираността ви през следващата седмица.  Риби – ще сте склонни да се тревожите, да изпадате в паника, дори за неща, които всъщност определено са добри за вас.

 

Източник: За жената