Начало КЛЮКАРНИК 4 невероятно МОЩНИ зодии, дарени с безкрайна сила и магическо превъзходство:

4 невероятно МОЩНИ зодии, дарени с безкрайна сила и магическо превъзходство:

236
Сподели

Удивително е как звездите влияят на част от човечеството. Много хора се чудят на тяхното съвършенство и магическо превъзходство над другите.

Вселената очевидно е положила усилия за тези представителите на Зодиака, давайки им безкрайна сила , която се проявява в невероятни способности.

Представяме ви 4 невероятно мощни зодии , дарени с магическо превъзходство над останалите:

Скорпион

Скорпионът се отличава от всички останали с изключителна грижа и способност да разработва уникални стратегии за защита. Дори в ранна възраст Скорпионите са в състояние да се предпазят от вредното въздействие на околния свят. Много рядко такива хора атакуват първи, те използват тактиката на изчакване, за да приспят бдителността на врага и винаги правят най-добрата контраатака в точното време.

Способността да усетят какво не е наред може да спаси не само Скорпионите, но и близките им хора, правейки този зодиакален знак да се чувства много по -мощен от своите близки и приятели.

Лъв

Силата, твърдостта и вродената сила на характера принуждават враговете на Лъва да се предадат и дори да не се отдадат на отчаяната си борба с Лъвовете. Представителите на тази зодия могат да доведат близките до големи победи, но никога няма да ги подведат.

Лъвовете са велики завоеватели, водачи и спасители на слабите зодии. Тези, които нямат специални таланти или огромна сила, могат да вървят уверено и смело през живота зад широкия и могъщ гръб на Лъвовете. Никога не се опитвайте да изхвърлите такива избраници на Вселената от техния трон, те ще унищожат крехкия ви свят за броени минути, защитавайки своето право.

Дева

Особена чувствителност във всяка област и самочувствие са характерни черти на Девата. Представителите на знака усещат лъжата и тайната на противниците в най-малкото трепване на гласа.

Повишената чувствителност на Девата само ѝ пречи в личните отношения, така че избраните от тях трябва да бъдат много тактични и чувствителни хора, за да не навредят на психиката на тези представители на Зодиака. В други области на живота Девата е незаменима за намиране на начини за атака към враговете си или спрямо неочаквани проблеми.

Стрелец

Той оцеля, спечели, победи и постигна – всичко това е въплъщение на Стрелеца. Жаждата за неизследвани неща и познанията за цивилизациите в много Стрелци събужда дори магически и екстрасензорни способности. Няма наука или знание, които да не са подчинени на любопитния и целенасочен Стрелец. Този представител на зодиака е в състояние да мисли по-надалеч, отколкото виждат очите, и го прави без много усилия.

Стрелецът може да постигне висока концентрация на мислите и да материализира желанията на Вселената в обикновения земен свят. Стрелците рядко използват способностите си за военни цели, но винаги са обсебени от мисълта за стриктно изкореняване на злото и живеене в обител на доброта и взаимно разбирателство. Само чрез ограничаване на свободата и личното пространство на Стрелеца техните способности и супер сили могат да бъдат значително намалени.

 

Източник: За жената