Начало КЛЮКАРНИК Ето защо звездите на Холивуд носят 2 номера по-големи обувки! Звезден трик...

Ето защо звездите на Холивуд носят 2 номера по-големи обувки! Звезден трик назаем (Снимки)

59

Не знаем дали сте забелязали, но много от най-известните и красиви дами в Холивуд носят поне 1 номер  по-големи обувки по премиери и лъскави събития.

И не, това не е някаква нова мода, а хитър трик, с който опитните светски лъвици избягват най-големия проблем на красивите високи токчета – неудобството.

При това го правят толкова дискретно, че е почти невъзможно да забележим!

Например, когато за първи път видяхме снимката на принц Хари и Меган Маркъл, решихме, че просто ни се привижда.

Е, оказва се, че американската актриса действително носи обувки, далеч по-големи от нейния крак:

Меган Маркъл обувки

Факт е, че много известни личности умишлено избират по-широки и по-големи обувки , когато дефилират на червения колим. Но какъв е смисълът на всичко това? Объркване, някакъв нов тренд или скрито послание?

Истината е, че носенето на по-големи обувки предотвратява подуването, образуването на мазоли, дискомфорта след продължително носене и появата на хронични проблеми с краката в бъдеще.

Джей Ло обувки

 

Може и да не е най-красивата гледка на света, но ако си представите как тези звезди трябва да стоят на крак цяла нощ и да изглеждат постонно усмихнати, сякаш са обули не кокили от висшата мода, а домашни пухкави пантофи, ще видите как замяната на 39-ти с 41 номер-ти изглежда все по-изкушаваща опция.

А ако недоумявате как тези гигантски и плашещо неудобни токове не се изхлузват като плавници от краката на своите притежателки, ние ще ви издадем тайната – звездните стилисти предварително се запасяват със специални силиконови подметки с двойно залепваща се повърхност, които прилягат плътно към съпалата.

Е, щом всички тези модни икони могат да го правят, защо ние да не можем?

 

Източник: edna.bg