Начало КЛЮКАРНИК Георги Христов обиди по жесток начин Дара и Галена (СНИМКА)

Георги Христов обиди по жесток начин Дара и Галена (СНИМКА)

2161
Сподели

Естрадната легенда Георги Христов отново застана с питие пред малкия екран, за да наблюдава колегите и после да ги оплюва. Изпълнителят на „Черно и бяло“ отново показа острия си и хаплив език, а новите му жертви се оказаха Галена и Дара.

Двете певици са ментори в новия сезон на „Гласът на България“, а Георги Христов сподели с приятелите си във „Фейсбук“ какво смята за „назначаването“ на девойките като жури в такъв формат. Думите му са придружени с множество обиди и квалификации.

“Много забавен формат по БТВ! Някаква никаква , Джара , Жара , Фара, е не съм я чувал, жури…! На проектоминистърката на културата на Слави , била мяра….! Честито пак! Казаха ми, била Дара…???!!! Която и да е! Другата е известна …….! От други сайтове! БРАВО БТВ!”, гласи хапливият коментар на Георги Христов.

Някои от зрителите са съгласни с него, други път го нападат, че отново е прекалил с алкохола и дрънка глупости. Факт е, обаче, че заради заядливия си харектер нито едно предаване не го иска и не го кани да участва или да бъде жури. Всеизвестен факт е, че се скара и с Маги Халваджиян, след като недоволстваше от факта, че негови колеги го имитират в „Като две капки вода“. Със сигурност вратите му към „Гласът на България“ и бТВ като цяло са заключени.

 

Източник:  show.blitz.bg