Начало КЛЮКАРНИК Глория скри шапката на всички с това, което направи на морето (ВИДЕО)

Глория скри шапката на всички с това, което направи на морето (ВИДЕО)

69
Сподели

Красивата и талантлива певица Глория не спира да изненадва почитателите си със своите умния. Примата на фолка замина отново към морето с приятелки, а там се запали по нов спорт.

Никой не е очаквал, че „ледената кралица“ може да направи точно това. А външният й вид на плажа определено прикова вниманието и много мъжки вратове без малко да се прекършат по стройната й снага и това, което направи във водата.

Изпълнителката се е научила да кара дъска във водата, известна с името „SUP“. Stand up paddle (SUP), в превод „гребане прав“, е спорт, който набира огромна популярност през последните няколко години. Индивидуалната тренировка е най-добрият начин да усвоиш техниката гребане.

 

Изглежда Глория е оползотворила добре визитите си в южната ни съседка и се е научила на най-модерния воден спорт в момента. А тези дни демонстрира уменията си с няколко клипчета в Инстаграм.

Глория не спира да изненадва с уменията си. Наскоро показа, че поддържа форма с каране на колело, а сега я виждаме запалена и по труден воден спорт. Никога досега не е давала вид на спортна натура, но явно това божествено тяло е подложено на интензивни тренировки от всякакъв характер.

 

Източник: show.blitz.bg